TaraPac AB

Sankt Annegatan 4
S-223 50 Lund, Sverige
Telefon:
+45 98 38 92 66

Tara Pac

– Leverandør af emballager til dine produkter


Velkommen til Tara Pac

Vi er den førende emballageleverandør, beliggende midt i Lund, Sverige. I vores flotte og hyggelige lokaler mødes mennesker og udveksler erfaringer. En ting har vi alle til fælles – vi brænder for at hjælpe vores kunder med at finde den ultimative emballageløsning og værner om en bæredygtig fremtid.

Tara Pac er en emballageleverandør i konstant udvikling og på vej mod nye udfordringer. Vi har længe haft visioner om at være på forkant med bæredygtige emballager af genvundet materiale.  Her opstår konstant nye og kreative idéer med fokus på udvikling. Vi ønsker at være i nærheden af universitetet (derfor er vi flyttet til Lund), fordi vi tror, at fremtiden ligger i kombinationen af stor erfaring og ny viden. Med en indsprøjtning af nye, unge og ambitiøse medarbejdere med nye tanker håber vi at kunne tilføre emballagebranchen meget.

Plastemballage i genvundet materiale

Sammen med vores kunder arbejder vi for en cirkulær økonomi, hvor vi værner om råvarerne. Ved at lette genvindingen af en plastemballage passer vi på miljøet.

Bredt sortiment

Vi leverer flere forskellige typer af emballage til forskellige brancher, hvor hver emballage har sin funktion, sit design og formål. Lad os guide dig igennem sortimentet for at finde den rigtige emballage til netop dit produkt.

Høj kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores emballager. Noget af det vigtigste for os er altid at levere en emballage, som tilfredsstiller kundens ønsker og behov.

Fleksible løsninger

Da vi har et bredt produktsortiment, kan vi også tilbyde vores kunder optimale emballageløsninger. Hvert produkt har sine særlige egenskaber og kræver en kompatibel emballage. Her kommer vi ind i billedet med vores viden som emballageleverandør!


Udgivet af TaraPac AB