Hvilken emballage skal du vælge? 

At vælge emballage kan være svært, og hvordan du skal tænke afhænger helt af det produkt, du har. Vi har samlet nogle generelle oplysninger om forskellige branchesegmenter, og hvordan du kan tænke for at få hjælp blandt alle valgmulighederne. Vi er selvfølgelig altid klar, og vi tager gerne en diskussion for at hjælpe dig hele vejen – fra inderst til yderst. 

Mad
Produktemballage til fødevarer stiller høje krav til kvalitet og sikkerhed, inden det kan klassificeres som fødevaregodkendt. Alle vores produktemballager indenfor fødevarer opfylder disse krav. Vi er størst inden for plastikbøtter, plastikdåser og plastikflasker i denne kategori. Vores bredeste udvalg af genbrugsemballage, godkendt til fødevarebrug, er PET-emballage. 

Maling
Til malerbranchen tilbyder vi Nordens største sortiment af plastikspande med låg. Næsten alle modeller fås i genbrugsmateriale og er fremragende til malingsprodukter. Modellerne i oval og rektangulær form er specielt designet til malingsindustrien for at være mere ergonomisk og funktionel specifikt til denne industri. Vores JET+ serie er også tilpasset til maling, da låget er ekstra tæt og er tilpasset til at klare rystemaskiner. 

Byg
En industri, der har brug for funktionel og tilpasset produktemballage for at lette brugen, er byggebranchen. Rektangulære plastikspande er populære med ergonomiske plasthåndtag. Større plastikspande er også almindelige i denne kategori for flydende produkter. På butikshylden ser man ofte gennemsigtige plastikbøtter af polypropylen til skruer og søm. Generelt for byggebranchen er, at den er fantastisk til genbrugsemballage, husk det! 

Kemi
Kemiske produkter stiller også høje krav frem for alt til sikkerhed og kvalitet. Svært håndterbare produkter, fx ætsende, kræver emballage, der kan klare dette. Til lettere produkter er polyethylen-plastikflasker populære, men til tungere produkter er både IBC-beholdere og blikspande de mest anvendelige til denne kategori. 

Landbrug
Gødskning og planteernæring er et segment, der er vokset hos os, hvor firkantede plastikbøtter med håndtag og UV-print er blevet en populær vare. Til flydende produkter, der kræver pumpe, er vores PET-flasker i stigende grad kommet på markedet – også i genbrugsplast. Til natur og landbrug tilbyder vi både genbrugsplastikbøtter i rPP og plastflasker i rPET og rPE. 

Kosmetik
Plastikdåser i PET er almindelige til lidt mere luksuriøse og attraktive produkter som badesalte, cremer eller andre hudplejeprodukter. Fordelen er også, at de har skruelåg, hvilket gør det nemt at bruge og genlukke. Plastflasker i PET, rPET, PE og rPE er populære i denne kategori, da mange kosmetiske produkter er i flydende form og har brug for en pumpeflaske. Vi har smarte cremekrukker med genopfyldningsmuligheder for at spare på råvaren ved at lade kunden genbruge hylsteret på krukken og kun købe en ny inderdel.

Se vores hjemmeside http://www.tarapac.com

Eller ring direkte på +46 (0)46-23 80 90, så hjælper vi dig gerne!