Blikspande til alle typer indhold

Valget af emballage afhænger meget af indholdets egenskaber. Vores blikspande med låg er robust, stabil emballage med mulighed for at få UN-godkendelse. Det betyder, at de er sikre til opbevaring og transport af farligt gods.

Blikspandene og blikdåserne tåler at blive fyldt med opløsningsbaserede produkter og stærke kemikalier. Kontakt os, hvis netop dit produkt kræver ekstra sikkerhed.

Er du interesseret i en større mængde spande? Så kan vi også printe dem for dig. Det vil være en glimrende måde for dig at skille dig ud på butikshylden. En blikspand med tryk ser eksklusiv og gennemført ud.

Vores blikspande fås i forskellige volumener, hvor de mere almindelige størrelser er 2, 5, 10 og 25 liter. De tilbydes med forskellige brede åbninger og enten cylindriske eller koniske, så de kan stables. Valget af låg bør være baseret på, hvordan dit produkt bliver pakket. Vi tilbyder forskellige løsninger, herunder metallåg, låseringe og standardlåg.

Små blikspande fås, hvor vores mindste model er 2,3 liter. Disse er især almindelige til farveprøver og mindre projekter. Udover blikspande tilbyder vi også blikdåser, hvor du kan vælge smarte løsninger som fx en flex-tud.

For mere information om blikdåserne, kontakt os her.

Større blikspande fås i volumener op til 32 liter. Disse bruges ofte til industrivirksomheder, hvor de fyldes med olie, maling og kemikalier. De er beregnet til at blive løftet med kraner eller andre maskiner.