Eget værktøj – for et helt unikt design

Har du svært ved at finde den rigtige følelse, når du leder efter emballage til netop dit produkt? Føler du sjældent “Der har vi den!”, når du ser eksisterende emballage? Så skal du måske investere i at lave dit eget design og få en helt unik emballage. Vi kan hjælpe dig med at udvikle en helt ny form til din emballage!  

Det mest almindelige er at lave sit eget værktøj med udgangspunkt i en flaskeform, da mulighederne her er rigtig mange. En flaske lavet af PET-materiale kan ændres meget og dermed skabe forskellige typer udseende og funktioner. Nogle gange er riller (linjerne på tværs af flasken) ikke kun til for at se godt ud, de tjener også til at stabilisere flasken. 

Til andre typer emballage eller andre materialer kan vi også tilbyde at lave dit eget værktøj. Hvis du vil læse mere om processen, kan du gøre det på dette link, hvordan det gøres. Du kan kontakte en af ​​vores medarbejdere, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan få lavet dit eget værktøj. 

I de fleste tilfælde tager man udgangspunkt i en eksisterende emballage og bruger en standardåbning for at gøre den nye løsning nem at tilpasse til eksisterende låg, kapsler og andre standardmål i branchen. I nogle tilfælde er det måske bare en specifik dimension, man vil beskæftige sig med og så kan det også løses.  

Har du din egen påfyldningslinje, bør den nye emballage testes flere omgange i den linje. Vi kan lave finjusteringer, så den passer perfekt ind i din produktion. Resultatet af et nyt værktøj skal ikke kun se flot ud på butikshylden, det skal også opfylde de krav og ønsker, du har. Derfor er processen og vejen til dit nye værktøj vigtig og kan i nogle tilfælde kræve lidt ekstra tid og kærlighed. Men det vil uden tvivl være det værd! 


Vil du lave dit eget værktøj? Vi har et bredt udvalg og fleksible løsninger lige til dig.
Kontakt os i dag og start et sjovt projekt sammen med os.
https://www.tarapac.com/dk/kontakt/