Den klassiske saucedåse!

Vores sortiment af plastikdåser til sauce er meget bredt, hvor en af ​​de mere almindelige modeller er den klassiske saucedåse på 250ml – JETB 240. Du har sikkert set den hos købmanden og måske endda købt den flere gange med bearnaisesauce eller lignende?  

De er også almindelige at få i fiskedisken eller til charcuteri-produkter som diverse saucer, oliven eller andre produkter.  JETB 240 er en plastikdåse med låg, der er hvid som standard, men du kan lave justeringer, hvis du ønsker en anden farve. Alle plastikdåser i vores JETB-serie er fødevaregodkendte, og de fleste kan også fås i genbrugsmateriale (rPP, så ikke fødevaregodkendt). 

Vores sortiment byder på saucebøtter i flere forskellige volumener, så du kan finde en, der opfylder dine behov. Vi har også forskellige former og modeller, og du kan få din saucedåse med eller uden hank. Hvis du ønsker den i naturfarvet (gennemsigtigt) PE-materiale, hvid eller en hvilken som helst specifik farve, kan vi løse det. 

Vil du skille dig lidt mere ud på butikshylden, kan du investere i en printet saucedåse for et lidt mere eksklusivt udtryk. Du kan læse mere om printet emballage eller om de print, vi tilbyder. 

Leder du efter en dåse, men ikke denne særlige type? Så kan du gå på opdagelse i hele vores sortiment af plastikdåser, hvor vi tilbyder dåser i både PP, PE og PET. Flere af modellerne kan også tilbydes i genbrugsmateriale, spørg os, hvis du vil investere i et mere bæredygtigt alternativ, så guider vi dig med vores ekspertise.

 

Reje- og aiolidåse i PP
Reje- og aiolidåse i PP
Lakridskrukke i PET-materiale
Lakridskrukke i PET-materiale