Plastspande med forskellige former & funktioner – til dit behov!

Hvide, runde plastikspande i forskellige størrelser

Vi har Nordens bredeste sortiment af plastspande med låg, hvor et af de mere almindelige volumener er 10 liter. I vores sortiment af plastspande finder du flere forskellige former som runde, ovale, rektangulære og firkantede. Formen har til gengæld selvfølgelig indflydelse på volumen, og længere nede på siden kan du se nogle af de spande, vi tilbyder til rumfang omkring 10 liter.

Vores plastspande er fødevaregodkendte og er derfor fremragende til alle typer fødevarer. De er fremstillet af rPP (genanvendt polypropylen) eller PP (polypropylen) og er velegnede til forskellige formål inden for industrier som fødevarer, byggeri, kemi, maling, kosmetik mm. Vi tilbyder de fleste af modellerne i genbrugsmateriale.

Formen på spanden er faktisk mere end blot et udseende. Formen påvirker, hvordan spanden bæres, stables, sendes og bruges. Det påvirker også dit produkt temmelig meget. En malerspand til professionelle malere er ofte rektangulær af flere årsager. Blandt andet til den ergonomiske del. En maler bærer en del sådanne spande gennem årene. En rektangulær spand kan bæres tættere på kroppen og er derfor mere ergonomisk. Det gør det også nemmere, når du maler med rulle – i en rektangulær malerspand kan du lægge hele rullen direkte ned uden at skulle øse malingen op i et trug.

I et storkøkken fungerer det højst sandsynligt helt anderledes, ergonomien er den samme, men der er det også køleskabene, arbejdsbordet og andre ting, der spiller en større rolle. Derfor er det ikke usædvanligt, at emballagerne er lidt mindre eller gennemsigtige for at mindske madspild og for at kunne se indholdet uden at skulle åbne emballagen.

Udover at vælge form til funktion eller blot fordi du bedre kan lide et bestemt udseende af en bestemt form, kan du også vælge om din plastspand med låg skal have håndtag. Du kan vælge mellem vores standardfarver eller vælge en anden specifik farve efter dine ønsker. Ønsker du at få print på spande, tilbyder vi både IML-tryk og digitaltryk. Vil du vide mere om, hvordan du kan ændre udseendet på netop din spand, kan du kontakte os, så fortæller vi gerne mere.

    

 

Her er nogle plastikspande med en volumen på omkring 10 liter

Plastikspand rund 10,6 L | JET 103

Plastikspand rund 10,8 L | JET 107

Plastikspand rund 10,8 L | JCL 107

Plastikspand rektangulær 10,8 L | JETR 112

Plastikspand rektangulær 10,9 L | JETR 110

Plastikspand rektangulær 10,9 L | JETR 110 (genanvendt)

Plastikspand firkantet 10,7 L | JETQ 105

 

Kontakt os her eller ring på 046-23 80 90, så hjælper vi dig mere end gerne!