Jokey Eco Concept – fortæl os mere!

Noget af vores mest værdsatte genbrugsemballage er fra vores Eco Concept-sortiment, hvor alle plastikspandene er lavet af genanvendt PP.

For at vi kan følge de eksisterende retningslinjer, er det vigtigt at huske, at den emballage, vi sælger, er tilpasset nem genbrug. Derfor er for eksempel et plastikhåndtag på en plastikspand det absolut mest optimale. Så er hele emballagen lavet af samme materiale, og den kan genanvendes, uden at slutforbrugeren skal dele den op i flere forskellige dele.

Vidste du, at en plastikspand med metalhåndtag normalt går til forbrænding i stedet for til genanvendelse, selv om den er lagt til genanvendelse, da de fleste maskiner læser den som en emballage med blandet materiale. Så selv om tanken er god, når den genanvendes, ender den måske bare som brændbart affald. Det, synes vi, er meget kedeligt! Vores Eco Concept plastikspande er 100 % genanvendelige.

Udover at vores plastikbøtter fra Eco Concept-serien er lavet af homogent materiale, har de også en lavere gramvægt for at reducere mængden af ​​anvendt plastik. Disse spande er produceret af genbrugsplast, hvor plasten kommer fra flere genbrugsemballager. De anvendte plastgranulat er i flere forskellige farver, og derfor kan der forekomme nogle farveaftryk. Denne form for “skønhedspletter” viser tydeligt, at din emballage er produceret af genbrugsmateriale og noget at være stolt af. Er du interesseret i at vide mere om vores Eco Concept-spande, fortæller vi gerne mere.

 

 

Kontakt os her!
Læs mere på http://www.tarapac.com