Tara Pac som totalleverandør og partner

Plastikspande i jomfruelig og genbrugsmateriale

Hos Tara Pac ønsker vi at fungere som Nordens største emballageleverandør, hvor vi tilbyder den bedst mulige helhedsløsning til vores kunder. Gennem kreativitet og kompetence imødekommer vi dine ønsker. Vores viden er vores kunders garanti for kvalitet hele vejen – fra inderst til yderst.

Med vores brede sortiment og lange erfaring kan vi imødekomme dine ønsker. Vi tilbyder fleksible emballageløsninger til flere brancher. Fødevareemballage fås i flere forskellige designs lige fra en stor 15 liters spand til små dåser og flasker lavet af PET. Vi tilbyder også flasker i PE-materiale, som er perfekte til saucer og dressinger. Udover PET-dåser har vi også PP-dåser, som er almindelige til saucer, rejer, ristede løg mv.

Har du brug for produktemballage til kemikalier, har vi blikspande, UN-godkendte plastikspande og PE-flasker. Til større volumener har vi også plastiktønder og IBC-beholdere. De er velegnede til opbevaring eller transport af større mængder – også til andre produkter.

Vi har emballageløsninger med flere anvendelsesmuligheder. En plastikspand kan både anvendes til madvarer og til dyrefoder, spartelmasse, gødning, maling, tennisbolde mv. Fleksibiliteten er enorm, og vi kan tilpasse eller vælge ud fra indholdets karakteristika.

For at finde den bedst mulige emballage til netop dit produkt, hjælper vi dig med at tilpasse den på bedste vis. Vi tager et kig på egenskaber, krav og brugsfunktioner, der forenkler brugen af ​​produktet. Sammen udvikler vi en emballageløsning, der virker hele vejen fra indersiden til ydersiden.

 

Kontakt os!

Vi hjælper gerne, hold dig ikke tilbage med at kontakte os med dine spørgsmål. Har du spørgsmål om genvundet materiale, ønsker du at afgive en ordre, eller vil du have en helt unik emballage?