Små plastikflasker

Små plastikflasker med forskellige funktioner

Hvilken flaske passer bedst til dit produkt? Vi tilbyder et bredt udvalg af små plastikflasker i forskellige former, volumener og materialer. Leder du efter den perfekte plastikflaske til dit produkt? Uanset hvilken branche du er i, har vi den rigtige emballage til dig. Mangler du en plastikflaske til håndsprit, en klemflaske til sauce eller en sprayflaske til kemikalier eller kosmetik? Vi hjælper dig med at finde den rigtige emballage til netop dit produkt!

Vores udvalg af plastikflasker spænder fra 50 ml op til 1500 ml og kommer i flere forskellige former. Vores små PET-flasker er blandt andet populære i fødevareindustrien og bruges med fordel til drikkevarer af forskellig art. De fleste af vores PET-flasker er fødevaregodkendte og tilbydes desuden i genbrugsplast til dem, der ønsker at træffe et miljøvenligt valg. En ekstra fordel er, at PET-flaskerne er fødevaregodkendte, selv efter materialet er genbrugt. Det er også muligt at få plastikflaskerne leveret med hætterne skruet på, hvis det ønskes.

Vores flasker i PE-plast er populære i blandt andet kemi-, kosmetik- og fødevareindustrien. PE-plast er blødere end PET, hvilket kan være vigtigt ved valg af emballage. Skal emballagen bruges til sauce eller som dressingflaske, kan det være en fordel at bruge et blødere materiale som PE, hvor du kan klemme flasken. Valg af kapsel skal tilpasses det ønskede anvendelsesområde.

Ønsker du, at din emballage skal skille sig ud på butikshylden, tilbyder vi også mulighed for print på flere af vores flasker. Kontakt os, så hjælper vi dig gerne videre!