Newtec A/S

Stærmosegårdsvej 18
5230 Odense M
Telefon:
66158444
E-mail:
Hjemmeside:
 • Marketing and Communications Lead
  Maria Birch Sterregård
  +45 63 15 48 83 | mbs@newtec.dk
 • Head of Sales
  Christian Max Villadsen
  +45 63 15 48 26 | cmv@newtec.dk
 • Head of Market Development
  Thomas Heinicke
  +45 63 15 48 26 | th@newtec.dk
 • Service Manager
  Ulrik Lund Pedersen
  +45 63 15 48 20 | service@newtec.dk
 • Purchasing Manager
  Søren Bækholm
  +45 63 15 48 93 | purchase@newtec.dk

Kvalitets veje- pakke- og sorteremaskiner
Newtec er førende producent af veje- pakke og sorteremaskiner primært i frugt og grøntsagsindustrien. Med mere end 15.000 vellykkede installationer over de sidste 40 år, har vi bibeholdt vores position som et respekteret firma verden over. Hos Newtec sætter vi en ære i at designe løsninger, som imødekommer vore kunders specifikke behov ved at kombinere eksisterende teknologi og maskiner på nye og innovative måder.


Vi har ry for at designe og konstruere kvalitetsmaskiner med høj ydeevne, som vores kunder kan stole på.
Vi har fokus på at opbygge succesfulde, langsigtede kunderelationer. At forstå vores kunders forretning og de potentielle udfordringer den står overfor, er afgørende i forhold til at kunne levere løsninger, som gør en effektfuld forskel.

Newtec netværket
Vi er repræsenteret i mere end 40 lande med datterselskaber i København, Kina og Storbritannien. Newtec har dannet mange stærke partnerskaber i industrien for at sikre, at de rette løsninger bliver leveret til dig. Sammen, leverer vi banebrydende maskiner, integreret i én løsning og serviceret af lokale, kvalificerede repræsentanter for at sikre, at hver løsning bliver ved med at imødekomme vores kunders forretningsbehov.

 

Forskning og udvikling
I en verden i konstant og accelererende forandring, kan det være udfordrende at følge med i de muligheder og potentielle trusler, som nye standardregler bringer med sig. Vi fortsætter med at investere betydeligt i forskning og udvikling for at sikre at vores løsninger forbliver et skridt foran.
Vi har investeret i udviklingen af vores højteknologiske interne laboratorie, som arbejder tæt sammen med nationale og internationale forskere og videnskabsfolk, universiteter og Phd-studerende for at identificere nyudvikling og få indblik i det, der har potentialet til at transformere hele industrien i morgen. Det være sig fremskridt i materialevidenskab, nanoteknologi, den næste generation af optik, kunstig intelligens (AI) og et utal af andre industrirelaterede teknologier.

 

:

 

Interview with Robin Mumford, Managing Director of Newtec A/S:
https://www.european-food.com/newtec-as/portrait/


Udgivet af Newtec A/S