Newtec A/S

Innovationsdage på Syddanske Forskerparker

Future Innovators

I uge 6, afviklede Syddanske Forskerparker, Future Innovators for folkeskolens ældste elever for andet år i træk. Fordelt på fire dage arbejdede over 1000 elever i år med teknologi, iværksætteri og innovation i samarbejde med forskellige virksomheder.

På innovationsdagene skulle eleverne i 4 workshops møde robotteknologi i en helt specifik kontekst, der igangsætter og udfordrer eleverne evne til at idéudvikle og samarbejde. Dette skete under ledelse af eksperter indenfor programmering og udvikling af innovationskompetencer. Casen var i år en togulykke og alle 4 workshops tog udgangspunkt i denne case fra forskellige vinkler. Newtec var med på sidelinien og kunne følge de unges engagement i den fremlagte case og deres fordybelse og kreativitet i teknologiens verden.

”Tænk hvis man kunne finde sit drømmejob lige i baghaven”
For at give de unge et indblik i, hvilke spændende Odenseanske virksomheder, der arbejder med teknologi og innovation, udarbejdede Odense Kommune (Børn- og Ungeforvaltningen) en video. I denne forbindelse, fik Newtec lov til at give deres bud på hvilke kompetencer, Newtec vil få brug for om 5-10 år. Se videoen på Newtecs  Karriereside

Den komplette video