Pakkemaskine til 6-sidet indpakning af paller med tunge stålplader

6-sidet indpakning af paller med tunge stålplader hos Pruszynski i Polen.
Pruszyński Sp. z o.o har fået installeret en RoRo StretchPack® pakkeløsning fra Tentoma til 6-sidet forseglet indpakning af paller med tunge stålplader

Tentoma A/S har installeret en RoRo StretchPack® pakkeløsning hos polske Pruszyński Sp. z o.o på deres fabrik nær Warszawa. Pruszyński Sp. z o.o producerer ståltage og facader, og den nye pakkelinje anvendes til indpakning af paller med tunge stålplader. Størrelsen på de indpakkede paller inkl. stålplader er: bredde 1250 mm, længde 3000 mm og højde 220 mm. Tidligere foregik indpakningen manuelt, men Pruszyński ønskede at automatisere denne proces, og har i den forbindelse valgt en RoRo StretchPack® pakkeløsning fra Tentoma A/S. Pakkelinjen omfatter også et bevægeligt indføringsbånd, som fører den tunge palle igennem RoRo StretchPack® maskinen. Pruszyński har dermed fået en fuldautomatisk pakkeløsning til 6-sidet forseglet indpakning, som derved beskytter deres produkter imod fugt og skidt.

Horisontal indpakning af paller i strækhættefolie

RoRo StretchPack® er 6-sidet forseglet indpakning i en rørformet strækhættefolie. Teknologien er baseret på det kendte vertikale hættestrækløsning til 5-sidet indpakning af f.eks. paller. Tentoma A/S har videreudviklet teknikken til brug for horisontal indpakning i en hættestrækfolie, hvilket giver mulighed for en 6-sidet indpakning, som er 100% forseglet. RoRo StretchPack® er velegnet til 100% vandtæt indpakning af ruller, byggematerialer og andre større produkter. Ved at anvende strækhættefolie undgår man at anvende unødvendig meget folie til indpakning. Ved skift til RoRo StretchPack®, så oplever kunderne typisk en reduktion i folieforbruget på mellem 25-60% i forhold til konventionelle indpakningsmetoder.

Se video af pakkeprocessen herunder:

Læse mere om RoRo StretchPack®http://www.tentoma.com