Tryk på indpakning styrker din branding

RoRo StretchPack® giver mange muligheder for tryk på indpakning og øget synlighed i hele logistikkæden og overfor slutkunden.

Korrekt indpakning handler om mere end blot at beskytte sine produkter. Det visuelle udseende af indpakningen er også vigtigt parameter når det gælder om at styrke brandingen af både dine produkter og virksomhed. En RoRo StretchPack® pakkemaskine anvender en rørformet strækfolie, som giver en tæt og ensartet indpakning. Resultatet er en æstetisk tiltalende og flot indpakning, som indikerer, at der er tale om et højkvalitetsprodukt, som er værd at beskytte med en kvalitetsindpakning.

Det er også en mulighed at få tryk på indpakningsfolien. Dette giver yderligere mulighed for at styrke virksomhedens branding og differentiere dine produkter fra konkurrenterne. Det kan med fordel anvendes når man indpakker råvarer som f.eks. træ samt nonwoven-ruller, eller byggematerialer generelt. Dette sikrer, at dit brand er synligt under transporten og det giver synlighed for slutbrugerne for eksempel på en byggeplads.

Indpakningsfolien er velegnet til tryk

En RoRo StretchPack® pakkemaskine anvender en enkeltlags strækhættefolie til emballering, som er velegnet til tryk med logoer, produktinformation eller anden grafik. Folien kan være gennemsigtig eller produceret i den farve du ønsker, og kan påtrykkes med flere farver.

Trykket vil fremstå klart og skarpt på det glatte og tætpakkede produkt. Der er ingen svejsninger langs produktsiderne og fraværet af varmekrympning i emballeringsprocessen betyder, at ingen rynket film vil forvrænge tryk på produktet.

Når du anvender konventionelle emballageteknikker som indpakning med orbital omvikler, har du ikke samme mulighed for tryk på emballagefolien. Dette skyldes typen af folie og at der omvikles flere lag folie på produktet.

Hvordan styrker RoRo StretchPack® din branding?

✔ Glat, tæt og ensartet indpakning
✔ Indpakningsfolien er velegnet til trykning af logoer mv i en eller flere farver.
✔ Ingen forvrængning af print på grund af varmekrympning eller svejsninger
✔ Indpakningsfolien kan være gennemsigtig eller farvet
✔ Indpakningsfolien med UV-filter er en mulighed

Læs mere om RoRo StretchPack® på https://tentoma.com