Ny pakkemaskine til isoleringsplader

Unisol EPS isoleringsplader indpakning på den nye RoRo StretchPack® pakkemaskine fra Tentoma.Tentoma A/S har installeret en RoRo StretchPack® pakkemaskine til indpakning af isoleringsplader hos UNISOL SA i Grækenland. Maskinen indpakker isoleringspladerne vandret i en strækhættefilm, der forsegles i begge ender, hvilket giver en 100% vandtæt indpakning.

Den nye RoRo StretchPack® pakkemaskine er i drift hos UNISOL SA i Patras, Grækenland, hvor den anvendes til 6-sided indpakning af EPS isoleringsplader (ekspanderet polystyren). Maskinen er udstyret med en ”skubber” på indføringsbåndet, som giver mulighed for hurtig og stabil indpakning af isoleringsplader i forskellige længder. I forbindelse med indpakningen, bliver den UV-blokerende strækhættefolie svejset i begge ender, så de indpakkede isoleringsplader er beskyttet mod støv, fugt og UV-stråler, indtil de pakkes ud på byggepladsen.

Om RoRo StretchPack®

RoRo StretchPack® er en filmbesparende indpakningsteknologi, der er særlig velegnet til forseglet indpakning af større produkter, ruller, byggematerialer og lignende. Med RoRo StretchPack® er det muligt at indpakke et produkt vandret i en aflang hættestrækfolie, som forsegles 100% vandtæt i samme arbejdsgang. Pakketeknologien er udviklet af Tentoma A/S, og baseret på erfaringer med vertikal indpakning med strækhættefolie. Tentoma A/S installerer og servicerer RoRo StretchPack® pakkemaskiner globalt.

Læs mere om RoRo StretchPack® på http://www.tentoma.com.