Undgå omsnøring med horisontal indpakning med hættestrækfolie

Nu kan du helt undgå omsnøring på din pakkelinje, når du anvender en RoRo StretchPack® pakkemaskine. Når maskinen indpakker produkter horisontalt i rørformet strækhættefolie, kan afstandsstykker og bærere holdes på plads, uden at omsnøring er nødvendigt.

RoRo StretchPack® pakkemaskinen fra sønderjyske Tentoma A/S er velegnet til 6-sidet forseglet indpakning. Udover at maskinen giver en 100% vandtæt indpakning, giver den også mulighed for helt at fjerne omsnøringsprocessen fra din pakkelinje. Dette er muligt hvis omsnøring kun anvendes til at holde afstandsstykker og bærere på plads under produkterne.

Istedet for omsnøring bliver afstandsstykker og bærere pakket med ind i strækhættefolien, hvor spændingskræfterne i strækhættefolien holder dem imod bunden på det indpakkede produkt. Denne løsning er velegnet, hvis der er friktion imellem produkterne, så de ikke glider imod hinanden. Eksempler på velegnede produkter er gipsplader, isoleringsplader, mineraluld og lignende materialer.

. Forbruget af folie vil typisk også blive reduceret når du skifter til RoRo StretchPack®, som følge af at du nu kun indpakker i et lag folie, som sidder tæt til produktet.

Reducerer omkostninger til forbrugsstoffer

Ved at anvende en RoRo StretchPack® løsning i stedet for traditional omsnøring, så sparer du investeringen i og vedligeholdelsen af en omsnøringmaskinen. Derudover reducerer du dine omkostninger til forbrugsstoffer, da der ikke længere er behov for omsnøringsbånd

Denne løsning fjerner også risikoen for mærker fra omsnøringsbånd på dine produkter, så du undgår at dine produkter bliver forringet. For slutkunden er det hurtigere at udpakke produkter uden omsnøring, og det letter den efterfølgende sortering af emballagen til genbrug, når der kun er en type materiale (strækhættefolie), der skal håndteres.

Innovativ horisontal indpakning med strækhættefolie

Teknikken bag RoRo StretchPack® tager udgangspunkt i den anerkendte teknik til lodret indpakning af med strækhættefolie af f.eks. paller. Tentoma A/S har videreudviklet teknikken, så man horisontal kan indpakke i en strækhættefolie, som svejses i begge ender. Det giver mulighed for at lave en 6-sidet forseglet indpakning i en enkel arbejdsgang.

RoRo StretchPack® er velegnet til 100% vandtæt indpakning af ruller, byggematerialer og lignende produkter. Det overflødiggør brug af varmekrympning og reducerer folieforbruget. Ved skift til RoRo StretchPack® oplever kunder typisk en reduktion i folieforbruget på mellem 25-60% sammenlignet med konventionel indpakning med strækfoliesvikler eller varmekrymp.

Læs mere om RoRo StretchPack® at http://www.tentoma.com

For yderligere information, kontakt venligst Tentoma at info@tentoma.com eller på telefon: +45 79 30 62 10