Hvorfor investere i manuelle løfteløsninger til håndtering af væsker og pulver?

I pharma- og fødevareindustrien er det ofte nødvendigt at transportere pulver, granulater og andre former for bulkmateriale i spande eller små tønder fra et sted til et andet – og derefter overføre materialerne til andre containere. Det samme gælder for væsker i beholdere.

Dog tøver mange virksomheder med at investere i løfteløsninger til ovenstående arbejde, fordi det – efter manges opfattelse – kræver en omfattende og kompleks elektrisk løsning.

Dette synspunkt er meget forståeligt, især for små og mellemstore virksomheder, hvor en stor elektrisk løsning kan være intimiderende af flere årsager:

  • Udgifterne forbundet med at opgradere en eksisterende elektrisk infrastruktur.
  • Kompleksiteten, hvis virksomheden ikke har den rette ekspertise in-house.
  • Frygten for nedsat produktivitet i overgangsperioden.
  • Miljømæssige bekymringer, hvis din virksomhed arbejder på at reducere sit kulstofaftryk.

Hos Hovmand tror vi på intuitive processer under driften. I stedet for at udføre hele processen elektrisk ved hjælp af store og komplicerede løsninger mener vi, at mere enkle behov (som f.eks. vipning eller containerskift) bør kunne udføres manuelt og mere omkostningseffektivt.

Fordele ved manuel håndtering af pulver og væsker med en Hovmand-løftevogn

Hovmands løftevogne er modulære, hvilket betyder, at de kan tilpasses til at opfylde dine specifikke behov. De er også designet til at være præcise og nøjagtige, hvilket minimerer den fysiske belastning for brugeren. Her er nogle af fordelene ved at bruge en løftevogn til manuel håndtering af pulver og væsker:

1. Én enkelt person kan udføre disse opgaver effektivt uden at bringe sit helbred i fare – uanset vægten af beholderen.

2. Præcision og nøjagtighed er let som en leg. Hovmands løftevogne gør det sikkert og simpelt at løfte, vippe og fylde tunge beholdere.

3. Hovmand tilbyder online konsultation, så du kan få al den hjælp, du behøver for at finde den rigtige løfteløsning.

Din primære hjælp til væskehåndtering og -fyldning

Hvis du overvejer at opgradere dit udstyr til væskehåndtering i laboratoriet, gør vores mobile dunkefyldningsløsning det utrolig let. Den er både fordelagtig for dit arbejdsmiljø og sikkerheden for medarbejderne, samtidig med at den højner produktiviteten:

1. Som du kan se på billedet ovenfor, er dunken sikkert fastgjort til bærehåndtaget ved hjælp af en krog og sikret af en lås samt to støttearme.

2. Du kan også vippe dunken sidelæns med hjælp fra en manuelt betjent roterende enhed. Dette resulterer i en meget omkostningseffektiv fyldningsproces, da det muliggør præcis overførsel til en anden beholder.

3. Forestil dig nu, hvordan denne hjælp kan fremskynde din produktion på forskellige måder.

Her er de Impact-løftevogne, der er perfekte til dette arbejde

For at opsummere: Mens den manuelle vippeenhed hjælper med præcis håndtering af tromler og spande, letter den mobile dunkefyldningsløsning transporten og overførslen af dunke. På denne måde kan du både fylde, løfte og transportere dunkene ubesværet uden fysisk anstrengelse.

Endelig er det ingen hemmelighed, at vores væskefyldningssystem hjælper med mere end én form for specialiseret håndtering og transport af væske. Derfor har vi lavet videoen nedenfor for at inspirere dig i dine egne processer:

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde en løfteløsning, der er tilpasset lige præcis dine behov og præferencer. Så book endelig et møde med os, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige løftevogn.

BOOK ET MØDE MED OS

 

Impact 130 – perfekt til tungere belastninger

Løfter dine medarbejdere tunge beholdere eller løfter I mange gange om dagen?

Med en høj løftekapacitet på 130 kg er Impact 130 velegnet til at løfte tungere belastninger som kasser, bokse, sække, Euro-stabelbeholdere, ruller, spande, dunke, osv.

Udforsk Impact 130 her

 

 

 

Impact 90 – til den hurtigtløbende arbejdsplads

Løfter dine medarbejdere mindre belastninger, men i et travlt arbejdsmiljø?

Vores Impact 90-model har en lavere løftekapacitet på 90 kg og er perfekt til hurtige løft af lettere belastninger såsom kasser, bokse, mindre spande og tromler osv.

Udforsk Impact 90 her

 

 

 

Omkostningseffektivt udstyr til håndtering og overførsel af pulver

I løbet af produktionsprocessen transporteres pulver og granulater ofte fra lageret til produktionsområdet i spande eller små tromler og fyldes derefter i andre beholdere.

Hovmands løftevogne er et sikkert, effektivt og økonomisk fordelagtigt alternativ til traditionelle metoder til håndtering af spande og små tromler med pulver. Da løftevognene er mobile og bærbare, fungerer de ideelt i mange forskellige produktionsmiljøer.

Nedenstående funktioner gør løftevognene ideelle til pulverhåndtering:

  • En rem til at fastspænde beholderen. Remmen fungerer som en bilsele og kan strammes alt efter behov. Når remmen løses, ruller den automatisk tilbage.
  • To lastbærende ruller, der trykkes mod beholderen for at sikre, at den ikke falder ned.
  • En manuelt betjent drejefunktion, der gør det muligt at vippe beholdere sidelæns for præcist at fylde indholdet i andre beholdere. Præcis og sikker fyldning fremskynder processerne i produktionen.
  • Bemærk, at vi både fremstiller løftevogne med elektriske gribearme, men også simplere, billigere værktøjer som kranarmen, der kan udstyres med forskellige stropper, reb eller remme til håndtering af spande og andre beholdere.

Nedenfor kan du se, hvor let det er at håndtere og transportere spande og små tromler med pulver, når du har fundet den rigtige løfteløsning:

Impact 130 – ideel til lette pulvermængder

Impact 130 har en løftekapacitet på 130 kg og en manuelt betjent drejefunktion, der giver dig mulighed for at vippe beholdere sidelæns for præcist at fylde indholdet i andre beholdere.

Udforsk Impact 130 her

 

 

 

 

Impact 200 – til tungere pulvermængder

Med en løftekapacitet på 200 kg er Impact 200 ideel til at håndtere tungere belastninger af pulver.

Løftevognen har også en række funktioner som f.eks. variabel løftehastighed, der giver dig mulighed for at kontrollere pulverets flow og forhindre, at det spreder sig i luften.

Udforsk Impact 200 her

 

 

Hvis du vil vide mere om vores løsninger til flytning og præcis påfyldning af væsker og pulver, så klik her. 

Vil du være den første til at høre om produktnyheder fra Hovmand?