Hovmand A/S lancerer ny produktfinder: Nu kan virksomheder finde den rette løfteløsning med blot tre klik

Det slider hårdt på kroppen, når medarbejdere løfter tunge materialer fra A til B, men mange virksomheder har vanskeligt ved at finde en løsning på problemet. Nu lancerer den førende udbyder af mobile løftevogne, danske Hovmand A/S, en 3-klik-produktfinder, der gør det nemt, hurtigt og overskueligt at vælge den rette løfteløsning.

Med blot tre klik kan en virksomhed forbedre sit arbejdsmiljø. Lyder det en anelse utopisk? Måske, ja, men ikke desto mindre er det ambitionen bag Hovmand A/S’ nye digitale produktfinder.

I over 50 år har den traditionsrige, familieejede virksomhed taget kampen op mod ineffektive og belastende arbejdsforhold i industrien ved at tilbyde mobile løfteløsninger, der gør arbejdet med at håndtere materialer sikkert, effektivt og nemt.

Som virksomhed kan du vælge mellem 150.000 varianter af Hovmands løfteløsninger. Det er noget af en mundfuld. Derfor præsenterer Hovmand nu 3-klik-produktfinderen, der gør det enkelt og hurtigt at finde frem til en skræddersyet løftevogn, og som minimerer risikoen for at vælge den forkerte løfteløsning.

3-klik-produktfinderen er lanceret på virksomhedens hjemmeside, hovmand.com. Først skal du svare på, hvad din virksomhed løfter: kasser, dunke, tønder, spande eller ruller. Dernæst skal du vælge hvilken type ud fra form og tekstur. Herefter får du præsenteret cirka fem løftevogne, der klarer din virksomheds løfteudfordring og sørger for mere sikre og ergonomiske løft.

Ifølge Søren Hovmand kommer den nye produktfinder til at gøre en stor forskel for virksomheder, der sætter fokus på et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

»Så let som at købe en t-shirt«
Administrerende direktør for Hovmand A/S Søren Hovmand er stolt af virksomhedens nye initiativ, der ifølge direktøren vil gøre livet en helt del lettere for virksomheder på jagt efter en løfteløsning.

»Vi har tidligere haft svært ved at vise vores kunder, hvad vi kan tilbyde dem, på en enkel måde. Derfor har vi oplevet, at mange virksomheder er i tvivl om valget af løftevogn.

Vi kan jo godt tale i tekniske termer om en INOX 90 eller Impact 200, men for virksomheder kan det
være kompliceret stof at sætte sig ind i. Nu har vi gjort det lige så let som at købe en t-shirt på
nettet,« siger Søren Hovmand.

Hovmands løftevogne udvikles, designes og produceres på hovedkontoret i Køge og er specifikt tilpasset kundens behov og ønsker. De forskellige modeller kan løfte, dreje og tippe objekter op til 300 kg., og kunderne rundtomkring i verden tæller blandt andre virksomheder i fødevare- og medicinalindustrien og i detail- og lagerbranchen.

Kort sagt har Hovmand A/S kunder i alle brancher, hvor tunge løft er en del af hverdagen. Løft, der kan føre til nedslidning af medarbejdernes rygge – med arbejdsskader og sygefravær som værste konsekvens. Og dette er netop et af fokuspunkterne for Hovmand A/S, forklarer Søren Hovmand.

»Vores innovative 3-klik-produktfinder kommer til at gøre en stor forskel for virksomheder, som sætter fokus på medarbejdernes vé og vel ved at investere i en løftevogn.

Og det er jo netop dét, vi gerne vil bidrage til – et sikkert og sundt arbejdsmiljø,« afslutter direktøren.

Den nye produktfinder kan tilgås her: https://hovmand.com/da_dk/