Hovmand designer specialløsninger til kunderne: Den rette løfteløsning er altafgørende

 

Når en virksomhed vælger at investere i en løftevogn, kræver valget omtanke og ekspertise. For det er altafgørende, at løftevognen kan løse lige netop denne virksomheds specifikke behov. Her kommer Hovmands afdeling kaldet Project Sales ind i billedet.

Denne afdeling udvikler innovative løfteløsninger kaldes customised solutions der ikke er tilgængelige som standardprodukter,
men designes ud fra justeringer af Hovmands eksisterende produktkatalog.

Disse løsninger muliggør, at virksomheder kan opfylde branchekrav og optimere lige netop deres arbejdsgang – dermed kan en virksomhed f.eks. opnå omkostningsbesparelser og øget effektivitet, samtidig med at den overholder sikkerhedsregler og forbedrer ergonomien for medarbejderne.

Hovmands hold af eksperter forstår vigtigheden af hver enkelt kundes specifikke behov og vil i samarbejde med kunden nøje planlægge, designe og udvikle grundlaget for den første prototype af løfteløsningen. Uanset om det drejer sig om ergonomi, GMP-principper
eller andre specifikke kriterier, sikrer Hovmand,
at løfteløsningen er designet med disse aspekter for øje.

Hovmand har bl.a. designet en løftevogn for IT-virksomheden Hewlett-Packard.

Hovmands løsning til Hewlett-Packard

 

Udfordringen

Hewlett-Packard stod over for en udfordring vedrørende håndteringen af den naturlige køleenhed ved behandlingsstationen. Virksomheden ønskede, at køleenheden skulle håndteres på en nem, effektiv, sikker og ergonomisk måde – men køleenheden er for tung til at blive løftet og installeret af én person.

Løsningen

Hovmand designede, udviklede og producerede en specialtilpasset løftevogn til HP, der effektivt og problemfrit kan løfte og installere den naturlige køleenhed i HP 3D-printeren.

Resultatet

En unik Hovmand HP-løftevogn følger nu med ved køb af 3D-printeren fra Hewlett-Packard. Med løftevognen kan HP-kunder, der køber HP 3D-printeren, nu betjene køleenheden på en nem og effektiv måde med blot én hånd.

Vil du høre mere om Hovmands skræddersyede løfteløsninger? Så tryk her

Hvis du vil se, om en af vores standardvogne passer til din virksomheds behov, så klik her for at prøve vores produktfinder det kræver kun tre klik.