Sealed Air udfylder output-tomrum med FasFil® Jr® Jr

Sealed Air har lanceret et nyt papirsystem for at hjælpe e-handelsvirksomheder med at imødekomme udfordringerne ved hurtigt at opskalere og tilfredsstille den stigende efterspørgsel efter ordrer.
Det nye brand fra Sealed Air® FasFil® Jr er specielt designet til at kombinere alle de vigtigste ydelsesfunktioner, der gør det muligt for virksomheder at bevæge sig effektivt fra lave til mellemstore emballageoutput.
FasFil® Jr har et lille fodaftryk og er udviklet som et “plug and play”-system til hurtig opsætning og nem betjening. Den er udstyret med fuldt integrerede brugervenlige kontroller, med evnen til at skabe brugerdefinerede tomrumsmateriale ved hjælp af 100 % genanvendt FSC papir, som også er ansvarligt indkøbt. Værktøjsfri papirstop- og rydningssensorer hjælper med at forbedre systemets pålidelighed og oppetid.
Eric Van Der Kallen, EMEA Platform Manager Protective Packaging Solutions Inflatables and Paper hos Sealed Air, sagde: “De stigende e-handelsbehov kan hurtigt overgå emballagemulighederne og skabe flaskehalse, der forsinker leveringen af kundeordrerne og påvirker den generelle produktivitet negativt. Dette kan være særligt udfordrende for mindre virksomheder, som ikke altid har tid og ressourcer, plads i deres lokaler eller kapital til at opgradere deres emballagesystemer.
“FasFil® Jr overvinder disse problemer. Det er et omkostningseffektivt papirtomrumsfyldsystem, der er lille i størrelse, men stort på ydeevne. Det er let at placere og passe ind i travle og trange arbejdsområder, mens dets overordnede design og funktionalitet er konstrueret til brugervenlighed og fremragende oppetid.”
Det nye system kan installeres på en gulvstander eller nemt monteret på et bordstativ og er ideelt til mellemstore e-handels- og emballagevirksomheder. FasFil® Jr konverterer 380 mm papir i 50 gsm eller 57 gsm-vægte og har flere driftstilstande, herunder udskæring og hold, manuelle og tilpassede output.
Eric konkluderer: “FasFil® serien af systemer er velkendte blandt e-handelsvirksomheder med lav og høj volumen for deres hastighed, pålidelighed og brugervenlighed. Tilføjelsen af FasFil® Jr betyder, at disse ydelsesfordele nu også kan udvides til output med medium volumen.”

Læs mere her: https://sealedair.co.uk/en-gb/Fasfil-Jr

FasFil Jr