SEALED AIR OMSLUTTER STORE FORDELE I NYE SMÅ PAPIRSYSTEMER

Sealed Air har lanceret sine første papir indpakningssystemer for at imødekomme den stigende efterspørgsel fra e-handels forhandlere og fulfilment virksomheder med lav og medium volumen.

Det nye SEALED AIR® mærke QuikWrap Nano og SEALED AIR® QuikWrap M-systemer, forsyner virksomheder med en lille, klar-til-at-rulle papirindpakningsløsning, der er nem at betjene. Systemerne kræver ingen elektricitet eller vedligeholdelse og involverer meget lidt eller ingen samling.

Hvert system producerer et dobbeltlag af FSC-certificeret harmonikapapir og silkepapir til indpakning for at forbedre produktbeskyttelsen. Papiret er 100% genanvendeligt og dispenseres ved hjælp af en unik ‘riv og hold’-teknologi for hurtigere og sikrere drift uden behov for saks

Andrea Questa EMEA Fulfillment papirløsning Manager på Sealed Air, forklarer: “SEALED AIR® mærket QuikWrap Nano og SEALED AIR® mærket QuikWrap M er ideelle til små og mellemstore virksomheder, der ønsker en brugervenlig, pladsbesparende og effektiv papir indpakningsløsning.

“De to nye systemer er kompakte, hvilket gør dem ideelle til mindre arbejdsområder. Disse rulleklare dispensere gør det muligt at starte emballeringsoperationer på ingen tid”

SEALED AIR® mærket QuikWrap Nano er det mindste dobbelte papir indpakningssystem på markedet og er velegnet til lav volumen operationer. Systemet har en dispenseringsboks til harmonikapapir, der indeholder 61 meter ekspanderende udstanset harmonikapapir og silkepapir til indpakning. Kassen og silkepapiret kan specialtrykkes for at skabe brandingmuligheder. Når systemet er tomt, kan hele dispenseren genbruges ved sortering som pap, hvor det er tilgængeligt.

SEALED AIR® mærket QuikWrap M er designet som et let genopfyldeligt system til mellemstore operationer. En let, robust metalramme bruges til at holde den større, 1.700 meter ruller af det ekspanderende udstansede harmonikapapir og silkepapir til indpakning.

Andrea tilføjede: “Begge systemer producerer hurtigt to lag beskyttende emballage. Det ekspanderende harmonikapapir giver dæmpning, hvor silkepapiret til indpakning beskytter mod overfladeafskrabninger. Tilsammen hjælper dette med at forbedre den samlede kundeoplevelse ved udpakning, da produkter er bedre beskyttet.”

Sealed Air har også lanceret en ny Modular Pack Station, som gør det muligt for virksomheder at spare plads ved mere ergonomisk at organisere både papir og oppusteligt emballageudstyr.

Operatører kan ændre Modular Pack Station, så den passer til deres nøjagtige krav, ved at bruge en række bord-, reoler og fastgørelsesmuligheder for at reducere berøringspunkter og forbedre den samlede emballageeffektivitet. Modular Pack Station fås i en enkelt, dobbelt eller skræddersyet konfiguration og kan udvides, efterhånden som virksomheden vokser.  En bred vifte af SEALED AIR-emballagesystemer® til tomrumspåfyldning, indpakning og stødabsorbering af ydeevne integreres let i Modular Pack Station: disse omfatter både papirbaseret og oppustelig emballage, for eksempel SEALED AIR-mærket® FasFil® papir- og BUBBLEWRAP® mærkesystemer.

Andrea konkluderede: “Hurtigt voksende e-handels forhandlere kan ofte opleve, at hurtigt stigende salg overstiger deres emballagefunktioner, hvilket betyder, at pakkeområdet hurtigt bliver ineffektivt og fylder i andre arbejdsområder. Den nye Modular Pack Station giver en løsning på dette og en, der let kan udvikle sig, efterhånden som salget og mængderne stiger.”

Læs mere her: https://www.sealedair.com/uk/quikwrap