SEALED AIR LEDER INDUSTRIEN MED FOLIE AF EN FØDEVAREKVALITET, SOM ER FREMSTILLET VED HJÆLP AF GENBRUGSPLAST

Sealed Air har udviklet verdens første fødevaregodkendte plastfolie indeholdende Certified Circular Resins (CCR). Dette er et led i at skabe en emballageløsning til fødevare der er baseret på 100 % genbrugsplast inden 2025.

Den nye CRYOVAC® rBDF™ S10-folie er fremstillet med op til 30 % CCR. Materialet er fødevaregodkendt og certificeret af International Sustainability & Carbon Certification.
ISCC er en uafhængig global organisation, ledende inden for godkendelse af materialer og processer til den cirkulære økonomi.

CRYOVAC® rBDF™ S10-folie er en ultratynd barriere folie, der med sit høje indhold af genanvendt plast, kan hjælpe fødevareproducenter med at forbedre deres bæredygtighed.
Med en materialetykkelse på bare 21 mü er folien en tredjedel lettere end de meget udbredte dybtræk emballager.

Arnaud Brunet, Markedsdirektør Sealed Air, udtaler: “Den innovative brug af CCR i CRYOVAC® rBDF™ S10-folie er det perfekte kombination af ultra-tynd krympefilm med antidug og høj mekanisk styrke. Et emballagesystem, der er godt tilpasset den cirkulær økonomi, og som sigter efter at reducere plastforbrug og fødevarespild.

CRYOVAC® rBDF™ S10-folie har højglans-finish og er meget transperant. Det giver en flot og salgsfremmende præsentation af fødevaren. Hermetisk forsegling og en effektiv barriere beskytter fødevaren, giver lang holdbarhed og reducere fødevarespild.

CRYOVAC® rBDF™ S10-folie kan anvendes med eller uden bakker. Anvendt med modificeret atmosfære er folien ideel til fersk kød, fjerkræ, fisk, samt røget og forarbejdet kød, ost, og færdigretter.

Arnaud konkluderer: ” CRYOVAC® rBDF™ S10-folie opsummerer, hvordan Sealed Air støtter virksomheder hele vejen gennem fødevareforsyningskæden for at opfylde den cirkulære økonomis muligheder og krav. Vi medtager bæredygtighed fra starten af emballagedesign og -udvikling for at skabe løsninger, der optimerer ressourcer og øger effektiviteten.”

I 2018 annoncerede Sealed Air et ambitiøst miljømål om at designe og fremme deres innovative emballageløsninger, så de bliver 100 % genbrugelige eller genanvendelige inden 2025.