SEALED AIR GØR TERMOFORMBARE FILM KLAR TIL GENBRUG

Sealed Air har i sin fortsatte stræben efter at skabe 100 % genanvendelige emballageløsninger, udviklet sit sortiment af termoformbare fødevareemballager og gjort dem genbrugsklare.

Virksomhedens CRYOVAC® brand TM-Ply top og bund- film er fremstillet af  polyethylenfilm, der er kompatible med mekaniske genbrugsstrømme for LDPE. Dette følger strenge test i overensstemmelse med protokollerne fra Association of Plastics Recyclers (APR) og Plastics Recyclers Europe (PRE).

Lisa Roddis, forretningsudviklingsleder hos Sealed Air, udtalte: “Fremskridtene i materialer der er klar til genbrug, er opnået uden at gå på kompromis med filmenes egenskaber. Vores TM-Ply top og bund- film fortsætter med at tilbyde overlegne robusthed og styrke, samt fremragende formbarhed og forseglingsegenskaber. Kombinationen af disse egenskaber og genanvendelighed skaber en samlet emballageløsning, der hjælper med at reducere madspild og forbedre bæredygtigheden.”

TM-Ply-top og bund- film er velegnede til en række vakuum eller MAP-emballageapplikationer, herunder køl, frost, pasteurisering, og kogning. Filmene er tilgængelige fra 65 til 400 mikron i tykkelse og bruges i vid udstrækning til at beskytte ferske, frosne og forarbejdede fødevare.

Udviklingen af genbrugsklare RIC4-termoformbare film følger Sealed Airs nylige lancering af verdens første RIC4- krympefilm.

Lisa konkluderede: “De teknologiske fremskridt inden for TM-Ply er en del af Sealed Air’s mål om bæredygtighed for plastik 2025. Dette indebærer at fremskynde brugen af genanvendte materialer og designe materialer til at skabe moderne emballageløsninger, der støtter virksomheder i deres bestræbelser på at være mere ressourcebevidste og reducere CO2-udledningen.”