SEALED AIR FÅR DET VEGANSKE VAREMÆRKE FOR CRYOVAC® SEALAPPEAL®-SORTIMENT

vegan

Sealed Air er blevet den første producent af certificeret veganer-kompatibel, fleksibel emballage efter at have modtaget det veganske varemærke for CRYOVAC® Sealappeal®-sortiment.

Virksomheden, som forpligter sig til at lede udviklingen af veganer-kompatible emballageløsninger, har allerede modtaget den veganske kvalitetscertificering ved at erstatte alle animalske derivater i sin CRYOVAC® fødevareemballage med ikke-animalske fedtstoffer og kulbrintevoks.

Byggende på disse grundlag og for yderligere at støtte fødevaredetailhandlere og -producenter, der bevæger sig ind på markedet for alternative proteiner, bestræbte Sealed Air sig på at få The Vegan Society’s varemærke, da den globalt betragtes som den mest anerkendte veganer-kompatible certificering. CRYOVAC® Sealappeal® blev tildelt det veganske varemærke i september 2022 efter at have opfyldt The Vegan Society’s strenge krav til varemærket.

Matt Baldock, Sealed Air’s leder for forretningsudvikling, detailhandel og bæredygtighed i Nordvesteuropa, Benelux og Sydafrika, udtalte: “Det er et stort skridt fremad for Sealed Air, dagligvareforhandlere og fødevareproducenter at få det veganske varemærke. Det er et varemærke, som forbrugerne genkender med det samme, og æresbevisningen vil være med til at engagere kunderne på det hurtigt voksende veganske marked.

“Europa er en vigtig aktør på det globale marked for kødalternativer, som blev vurderet til 1.718,6 mio. dollars i 2019 og forventes at vokse med en anslået årlig vækstrate (CAGR) på 7,3 % mellem 2020-2025[1]. Der er et enormt vækstpotentiale for fødevarevirksomheder, der ønsker at bringe kødalternativer på markedet. Sealed Air sigter efter at være en af de førende producenter af veganer-kompatible emballageløsninger, og vores Sealappeal®-produkter er blot starten på denne spændende rejse.”

Efter certificeringen af CRYOVAC®- Sealappeal®-produkterne, arbejder Sealed Air nu sammen med The Vegan Society i forsøget på at få det veganske varemærke til produkterne i sortimentet for med, CRYOVAC®– Darfresh®.

CRYOVAC®- Sealappeal® tilbyder filmløsninger med høj barriere for alternative proteiner og garanterer produktets holdbarhed i op til 12 måneder, hvilket bidrager til at minimere spild og forbedre produktbæredygtighed. Mono-PET-materialet er også genbrugsklar og kan genbruges i PET-genbrugsstrømme.

Aldo Galbusera, EMEA marketingchef for Sealed Air, tilføjede: “Det veganer-kompatible sortiment af CRYOVAC® Sealappeal® har de samme egenskaber og -fordele, som fødevarevirksomheder forventer af mærket, og er kompatible med de automatiserede emballagelinjer, som tilbydes af Sealed Air og dets partnere. Som virksomhed er vi altid på udkig efter innovationsområder, der kan yde et positivt bidrag til de globale miljømål. Produktion af emballageløsninger, der gør det mere tilgængeligt for fødevareproducenter og detailhandlere at anvende veganer-kompatibel emballage til deres kødalternativer uden at gå på kompromis, er et positivt skridt fremad, og vi ser frem til at arbejde sammen med The Vegan Society om at tilføje det respekterede varemærke til flere CRYOVAC®- produkter inden længe.”

[1] Kilde: The Vegan Society