ROBATECH SIGER TAK

Robatech ser tilbage på elleve begivenhedsrige dage på drupa 2024 i Düsseldorf. Den schweiziske producent af limpåføringssystemer systemer vil gerne takke de besøgende for den store interesse og livlig udveksling på sin stand. Med sine innovative folde- og limningsløsninger løsninger er Robatech med succes hoppet med på vognen af trends som e-handel og papirisering.

 

Stemningen på Robatechs stand var livlig, og modtagelsen var venlig. Folk talte entusiastisk om trends og produkter eller foldede deres egne souveniræsker. Disse blev foldet af den flydende foldemaskine PerfectFold, som var i centrum for interessen, med rilleren Liquid SpeedUp, så effekten kunne opleves direkte. Opleves direkte. Mange benyttede lejligheden til at beundre resultatet af de perfekt foldede bølgepapkasser. Tro mod Robatechs messemotto “Fold it. Lim det. Love it.”.

 

 

 

Ud over den nye PerfectFold, som gør det nemmere og mere effektivt at folde bølgepap effektiv takket være anvendelsen af SpeedUp-rillevæsken, præsenterede Robatech også andre attraktive produkter. Vivo 18-lakeringshovedet sikrer f.eks. bekvemmelighed inden for e-handel. Ved hastigheder på op til 250 m/min påfører den PSA-hotmelt-limen så jævnt og præcist, at og præcist, at afrivningsstrimler og silikonefrigørelsesliner kan limes hurtigt og omkostningseffektivt in-line på forsendelsesemballage. Presto koldt limbelægningshoved opfylder efterspørgsel efter bæredygtig emballage – dvs. papir i stedet for plast. Koldlim er et klæbemiddel
der trænger ind i papiret og også er varmebestandigt. Den fremragende påføringskvalitet af Presto elektriske belægningshoved er ideel til limning af papirbæreposer eller papirsugerør.

 

 

 

 

 

 

Dette og meget mere blev præsenteret af de motiverede Robatech-medarbejdere i grønne sko der matchede brandet – et stænk af farve og et ægte blikfang. Anmeldelse af messen: Alle oplysninger om de udstillede produkter samt indtryk af messestanden i form af vlogs og billeder kan findes på: go.robatech.com/drupa