Robatech Nordic DK ApS

ROBATECH AFLYSER DELTAGELSE PÅ INTERPACK OG DRUPA

Den schweiziske producent af limpåførings-løsninger vil hverken udstille på emballagemessen Interpack eller på printmediemessen Drupa. Dermed tager Robatech ansvar, på grund af Covid-19, og giver højeste prioritet til de besøgendes og medarbejdernes helbred. Samtidig meddeler virksomheden, at de vil præsentere produktnyheder live via nye kommunikationskanaler. Kunderne vil stadig kunne få en førstehånds-oplevelse af industri-specifikke limpåføringsløsninger.

Robatech mener de har et ansvar for at sikre beskyttelsen af de besøgendes og de ansattes helbred. ”Trods beskyttelses-forordninger og hygiejnekrav er der stadig en rest-risiko for disse personer i forbindelse med et besøg på en messe”, forklarer Martin Meier, CEO i Robatech-gruppen. ”Derudover må vores kunder regne med vanskeligere rejse-betingelser og restriktioner på messen. Dette har en markant indflydelse på hele messe-oplevelsen”. På grund af den tiltagende overgang fra klassiske messeaktiviteter til digitale koncepter, vil Robatech heller ikke deltage i messerne CCE, Interzum og Ligna i marts og maj 2021, men der er ikke noget i vejen for at deltage i digitalt format.

På trods af den manglende fysiske tilstedeværelse på messen, oplyser Robatech at de vil præsentere 2021-produktnyhederne for hele verden som planlagt. Kunder fra emballage-, trykkeri-, træ- og madras-industrien vil have mulighed for at opleve innovative produkter til industriel påføring af hotmelt og koldlim på en helt ny måde, live og personligt. Med decentrale og digitale formater vil det schweiziske firma også i fremtiden have mulighed for kunde-orienterede industrimøder, personlige kontakter og intensiv, faglig udveksling.