Ny papirbaseret emballageløsning fra SEE® kan reducere plastforbruget

SEE® har udviklet et nyt papirbaseret underbane for at hjælpe fødevareprocessorer og detailhandlere med at reducere plastforbruget og imødekomme forbrugernes efterspørgsel efter papiremballage.

Det nye CRYOVAC® Barrier Formable Paper er fremstillet af 90 % FSC-certificerede® fibre og kan muliggøre en plastreduktion på 77 %, når det bruges i stedet for for PET/PE*.

Aldo Galbusera, Senior Marketing Manager hos SEE®, udtaler: “Vi ser en tendens til, at fødevarevirksomheder ønsker nye emballagematerialer for at forbedre cirkulariteten, reducere plastforbruget og opfylde kundernes forventninger til brug af papirbaserede løsninger. CRYOVAC® Brand Barrier Formable Paper dækker alle disse behov og giver en praktisk, brugervenlig og bæredygtig emballageløsning.”

Det nye papirbaserede materiale er kompatibelt med både Vacuum Skin Packaging (VSP) og Modified Atmosphere Packaging (MAP). Det er designet til både termoformning og skinpak. Den idelle emballering af produkter, som frisk, røget og forarbejdet kød, fisk og skaldyr, ost og andre proteinkilder.

Aldo hos SEE® tilføjede: “Vores nyeste papirbaserede løsning har fortsat den overlegne barrierebeskyttelse, som sortimentet fra CRYOVAC® er kendt for. Det sikrer en enestående iltbarriere som forlænge holdbarheden, hvilket hjælper med yderligere at reducere miljøaftrykket på grund af lavere fødevarespild.

“CRYOVAC® Barrier Formable Paper er designet til at hjælpe detailhandlere med at fremme salget. Produktets sammensætning af 90% papir og 10% plast appellerer til de miljøbevidste kunder, mens den enestående iltbarriere sikrer optimal smag,  friskhed og tekstur. Emballagen er også let at åbne.”

Den papirbaserede underbane fås både med og uden tryk og er kompatibelt med Darfresh-Skinpak. CRYOVAC® Barrier Formable Paper er fremstillet af 90 % papir og 10 % plast og kan genbruges sammen med papir (i overensstemmelse med Aticelca® 501 UNI 11743 godkendelsesniveauer), hvor disse genbrugsmuligheder er tilgængelige.

*77 % plastreduktion af baseret på sammenligninger mellem brugen af CRYOVAC® Barrier Formable Paper og et PET/PE-underbane

Learn more – https://www.sealedair.com/products/food-packaging/forming-webs/barrier-formable-paper