Ny pakkelinje til 100% vandtæt indpakning af døre

Den nye RoRo StretchPack® pakkelinje til indpakning af døre.
Den nye RoRo StretchPack® pakkelinje til indpakning af døre. Pakkelinje kan udstyres med flere folieruller til forskellige størrelser af døre og forskellig branding. Hver ruller kan indeholde op til 6 km folie, afhængig af folietykkelse.

 

Flere bruger RoRo StretchPack® til indpakning af døre

Det er vigtigt at indpakkede døre er 100% forseglet, så døren ikke bliver beskadiget og mister værdi inden den ankommer til slutbruger. Tentoma har derfor udviklet en komplet RoRo StretchPack® pakkelinje til 6-sidet forseglet indpakning af døre. Den nye pakkelinje inkluderer følgende funktioner, der er udviklet med henblik på indpakning af døre:

  • Døren løftes til montering af kantbeskyttelse
  • Døren centreres på indføringsbåndet
  • Dørens størrelse måles (bredde + højde)
  • Døren pakkes og forsegles i en arbejdsgang

Ved brug af RoRo StretchPack® teknologien bliver døren indpakket i en rørformet strækfolie. Resultatet en 6-sidet indpakning med et kort 100% vandtæt forsegling i hver ende. Det beskytter døren imod indtrængning af fugt og støv i forbindelse med håndtering på lager og transport.

“Vi oplever at flere dørproducenter anvender RoRo StretchPack® til indpakning,” fortæller Jane Tønder. Hun er salgschef hos Tentoma, som har udviklet RoRo StretchPack® teknologien. Hun fortsætter:” Dette er årsagen til at vi har udviklet en komplet pakkelinje til dørindustrien. Den kan installeres som en standalone løsning, eller integreres inline i en fuldautomatisk produktionslinje. Den nøjagtige konfiguration af pakkelinjen fastlægges derfor altid ud fra kundens specifikke behov.”.

RoRo StretchPack® er baseret på det velkendte lodrette hættestræk til indpakning af f.eks. paller og hvidevarer. Tentoma har videreudviklet teknikken, så RoRo StretchPack® kan lave en vandret 6-sidet forseglet indpakning i kun en arbejdsgang. RoRo StretchPack® er velegnet til indpakning af store produkter herunder bl.a. døre, bordplader og lignende.

 

En foliebesparende pakkeløsning

RoRo StretchPack® anvender kun et lag strækfolie til indpakning, i modsætning til f.eks. en orbital omvikler. Den rørformede strækfolie giver en stram indpakning, hvor folien sidder helt tæt til døren. Dette betyder at man undgår at bruge unødig meget folie til indpakningen. Når kunderne skifter til RoRo StretchPack®, så oplever de typisk en reduktion i forbruget af folie på mellem 25-60% i forhold til konventionel indpakning som f.eks. orbital omvikler eller indpakning med krympeovn.

 

Fjern krympeovnen og reducer energiforbruget

RoRo StretchPack® indpakker og forsegler uden brug af krympeovn. Det betyder at du helt kan fjerne krympeovnen fra pakkelinjen, derved kan du reducere dit energiforbrug markant. I modsætning til indpakning med krympeovn, så laver RoRo StretchPack® en glat og meget ensartet indpakning. Dette sikrer også at eventuelt logo tryk på folien fremstår pænt og ensartet på den færdige indpakning.

 

Fordelene ved RoRo StretchPack®

Læs mere på http://www.tentoma.com

 

Ved brug af RoRo StretchPack® bliver døren indpakket i en rørformet strækfolie. Den rørformede folie bliver forseglet i forbindelse med indpakning, som derved er 100% vandtæt. Indpakning og forsegling sker I en arbejdsgang.