GreenSaver: Hvor kan der spares ressourcer og omkostninger?

GreenSaver på Interpack 2023

Under mottoet, Du har ikke brug for meget, bare det rigtige. Præsenterer Robatech GreenSaver på Interpack i Düsseldorf fra den 4.-10. maj 2023. Den nye service giver kunderne et detaljeret overblik over, hvilke foranstaltninger der giver de bedste besparelser i limningsprocessen.

Brugere af klæbeapplikationssystemer har nu mulighed for at opnå besparelsespotentiale inden for områderne limforbrug, klæbeapplikation, energi- og trykluftforbrug, sikkerhed på arbejdspladsen og systemets tilgængelighed fastlagt af Robatech. GreenSaver ser nærmere på hele processen for påføring af klæbemiddel, og ved hjælp af en 8-punkts inspektionsrapport viser det tydeligt, hvor virksomhederne kan opnå de bedste besparelser. Interesserede parter kan få mere at vide på Robatechs stand 11G70 på Interpack 2023 og tilmelde sig en uforpligtende inspektion af deres klæbeapplikationssystem.

GreenSaver: Du har ikke brug for meget, bare det rigtige.

Mere om GreenSaver og potentielle besparelser: https://savings.robatech.com/

Lim sikkert og spar penge

På Interpack 2023 vil Robatech også præsentere effektive komponenter, der muliggør sikker limning af primær og sekundær emballage og sparer ressourcer: 48 % energibesparelser, elektriske påføringshoveder med lang levetid og mulighed for at anvende klæbesparende hotmelt-syning.

Du kan finde flere oplysninger om Robatech på Interpack 2023 og få gratis billetter here: https://www.robatech.com/interpack-2023

Interpack Exhibition Düsseldorf