DYKA køber pakkemaskine til indpakning af 10 meter lange rør

DYKA rør indpakket med RoRo StretchPack®. DYKA har bestilt en RoRo StretchPack® pakkemaskine til indpakning af rør.
DYKA rør indpakket med RoRo StretchPack®. DYKA har bestilt en RoRo StretchPack® pakkemaskine til indpakning af op til 10 meter rør.

 

DYKA Group, der er blandt de førende europæiske producenter af rørsystemer, har bestilt en RoRo StretchPack® pakkemaskine fra Tentoma A/S til indpakning af lange rør, der er op til 10 meter lange. Pakkesystemet vil blive installeret medio 2022 på DYKA’s fabrik i Steenwijk i Holland.

Den primære årsag til investeringen er at DYKA vil højne beskyttelsen af sine produkter imod skidt og imod at falme p.g.a UV-stråler. DYKA vil gerne være sikker på at både udseende og kvaliteten er i top når rørene ankommer til slutkunden. Den nye pakkeløsning vil også gøre det muligt for DYKA at brande sig med sit logo pænt trykt på indpakningsfolien. Dette er ikke muligt med den orbital wrapper som DYKA anvender i dag.

Med RoRo StretchPack® vil DYKA kunne indpakke op til 10 meter lange plastikrør vandret ind i et rørformet strækfolie, der beskytter med UV-stråler. Rørfolien bliver forseglet i begge ender for at opnå en 100% beskyttelser imod skidt, fugt og UV-stråler i forbindelse med lagring og transport. Strækfolien giver en tætsiddende og ensartet indpakning, udover at den minimerer folieforbruget.

6-sidet indpakning af lange rør i én arbejdsgang

RoRo StretchPack® er 6-sidet forseglet indpakning i en rørformet strækfolie. Teknologien er baseret på det velkendte princip til lodret hættestræk indpakning af f.eks. paller. Tentoma har videreudviklet teknologien til vandret 6-sided indpakning, så det er muligt at opnå en vandtæt indpakning i kun en arbejdsgang. RoRo StretchPack® er derfor perfekt til 100% vandtæt indpakning af lange produkter, byggematerialer og lignende store produkter. Strækfolien minimerer folieforbruget, og ved skift til RoRo StretchPack® ser man typisk en reduktion i folieforbruget på mellem 25-60% sammenlignet med konventionelle indpakning.

Læs mere om RoRo StretchPack®http://www.tentoma.com