360° limning øger produktiviteten

Tidligere var det nødvendigt med en håndapplikator for at påføre lim på store, buede eller geometrisk krævende dele. Cobots kan nu udføre dette job på en delvist eller fuldautomatisk måde. Robatech tilbyder integrationer der kan kombinere Robatechs limningssystemer med cobots fra forskellige producenter.

Cobot Gluing with Universal Robots

Cobots er kollaborative robotter, der bevæger sig sammen med mennesker i en fælles arbejdsgang. De kræver ikke sikkerhedsbeskyttelse, da de straks stopper med at bevæge sig, når de berøres. Da programmeringen af cobots er relativt enkel, kan små og mellemstore virksomheder nemt automatisere limpåføringsprocesser.

 

Cobot Gluing with Universal RobotsSammenlignet med en håndapplikator påfører cobots klæbemidlet hurtigere og mere præcist. Altid i den nøjagtige mængde og på den nøjagtige position. Til påføring af klæbemiddel på ikke-regelmæssige komponenter kan cobots udstyres med et doseringshoved. På den måde undgår man pletter uden klæbemiddelpåføring. Det sikrer en pålidelig vedhæftning af delene efter færdiggørelse eller samling.

 

 

360° limning giver dig mulighed for at reducere dine driftsomkostninger og øge antallet af enheder, så du kan forblive konkurrencedygtig på markedet. Desuden reducerer cobotlimning nedetid, muliggør kontinuerlig drift og lukker produktions- og personalegab forårsaget af den vedvarende mangel på kvalificeret arbejdskraft.

Få mere at vide om 360° limning og Robatechs integrationssæt til cobots: https://www.robatech.com/en/products/system-solutions/360-gluing