2 EVENTS: INNOVATIVE LIMPÅFØRINGSLØSNINGER TIL WEBHANDELEMBALLAGE

Fra 15.-17. marts 2022 sætter Robatech dobbelt så stort fokus på bæredygtige limpåføringsløsninger til webhandelsemballage: Live fra CCE International i München og virtuelt på Robatech Solutions Showcase. Robatech præsenterer løsninger til effektiv påføring af afrivningsstrimler og selvklæbende lukninger på pap og plast samt til lukning af on-demand-emballage.

I tre dage viser Robatech produkter og løsninger til optimering af webhandelsprocesser. Disse vises live på CCE International og virtuelt på Robatech Solutions Showcase. Forsendelseskasser og forsendelseskuverter kan let åbnes med en afrivningsstrimmel og lukkes let med en selvklæbende lukning. Robatech præsenterer et nyt applikatorhoved, der påfører klæbemiddel med en sådan præcision, at emballageproducenter kan lime afrivningsstrimler og selvklæbende lukninger direkte på forsendelsespakker med både høj produktionshastighed og høj præcision. Denne løsning øger produktiviteten og er samtidig bæredygtig.

Tendensen til såkaldt on-demand-emballage – dvs. forsendelsesemballage efter mål – kræver fleksible løsninger til påføring af klæbemiddel. Robatechs systemkomponenter er modulopbyggede, så kunderne kan sammensætte deres klæbemiddelpåføringssystem individuelt. Robatech har mange års erfaring inden for emballageindustrien, herunder rådgivning og kompetent service.

Bæredygtige løsninger til påføring af klæbemiddel inden for webhandelsemballage. Live på CCE International: Hal A4, stand 2926 eller virtuelt på Robatech Solutions Showcase. http://www.robatech.com/solutions-showcase

Robatech optimerer den industrielle varmlim- og koldlimpåføring med bæredygtige og innovative systemer til påføring af klæbemiddel. Robatech har siden 1975 udviklet og produceret styringer, limpistoler, smelte- og doseringssystemer af høj kvalitet, som gør klæbeprocesserne mere miljøvenlige, mere sikre og mere enkle. Robatech-koncernen har hovedsæde i Muri/AG i Schweiz og er repræsenteret i mere end 80 lande. Mere end 670 engagerede medarbejdere over hele verden sikrer personlig og hurtig kundeservice inden for en bred vifte af brancher. http://www.robatech.com