ACT Logimark Danmark A/S

Verdens mindste og letteste laser-hoved. En ægte GAME-CHANGER!

I år er ACT Logimark i sit 30. år som leverandør af industrielle mærkemaskiner til virksomheder i Skandinavien, og i år styrker ACT også sin position inden for især industrielle laser-systemer med en ny forhandleraftale med tyske Alltec GmbH som producerer højkvalitets laser-systemer under brandet FOBA.

I mere end 50 år har FOBA udviklet og produceret lasere, og er i dag et af verdens førende og mest innovative producenter af industrielle lasere. Titus fiberlaseren er et af deres nyeste produkter og samtidigt en sand game-changer!

FOBA Titus ™ -modellen er også kendt for det mindste, det letteste og det nemmest integrerbare laserhoved i verden! Laserhovedet er på størrelse med et typisk CIJ-printhoved, kommer med op til 10m slange og er tilmeld IP65 klassificeret.

Fakta om FOBA Titus ™ fiberlaser:

– Lille størrelse: op til 90% mindre størrelse og vægt sammenlignet med nuværende udbud på markedet.
– Let at integrere: Nemmeste integration og hurtigste opsætning
– 0 ° og 90 ° stråleretning – vælg selv.
– 3m laserhovedslange til fleksibel integration og 10m slange til mere komplekse opsætninger
– IP65 / IP69 laserhoved
– Meget høj hastighed – op til 2000 karakterer pr. sek.
– “clamp’n go” laserhovedbeslag
– Integreret pilotlaser og fokusfinder til hurtig jobopsætning og fokusjustering
– Bred vifte af kommunikationsprotokoller og tilslutninger (TCP/IP, PROFINET, Ethernet/IP)

FOBA’s Titus-laser og resten af Fobas’s leveringsprogam lanceres i disse dage af ACT Logimark og kommer som et stærkt bidrag til ACT Logimarks industrielle lasere til mærkning, gravering og skæring. Anvendelsesområderne er store, og i mange tilfælde vil denne laser enkelt være i stand til at erstatte nutidens CIJ-printere, da samme beslag ofte kan benyttes.

ACT Logimark leverer allerede Flatbed lasere til skæring og gravering samt industrielle Fiber Marking-stations fra østrigske Trotec. Trotec er en af verdens førende producenter af lasere til skæring, gravering og mærkning.

Kontakt ACT Logimark for at høre mere om denne banebrydende laser eller tilsend Jeres emner for at få et testprint.