ACT Logimark Danmark A/S

Hvorfor printe egne farve-etiketter?

Udforsk fordelene ved at bringe etiketudskrivningen in-house. Bryd cyklussen af ​​outsourcing fra tredjepart og realiser de besparelser, bekvemmeligheder og konkurrencemæssig fordele der er ved brug af en egen fuldfarve etiketprinter.

Etiketter er en nødvendig del af emballagen til de fleste produkter. Udskrivning af egne etiketter er en fantastisk måde at spare tid på, spare penge og forbedre processerne.

ACT Logimark har et stort udvalg af digitale fuldfarve etiketprintere til alle behov. Vores Afinia og DTM etiketprintere er blandt de bedste på markedet.

Fordele ved in-house etiket-udskrivning.

Sænk dine etiketomkostningerKontrolomkostninger
For de fleste virksomheder berettiger besparelsen ved pris-per-print alene købet af en printer til intern etiketproduktion. Besparelsen hober sig hurtigt op, og selvom den afhænger af ens etiket-design og antallet af udskrevet etiketter, så kan man i nogen tilfælde se et afkast der betaler for din printerinvestering i løbet af nogen måneder.

Udover besparelser er der også andre fordele ved at eje en digital fuldfarve etiketprinter. Fordele som er med til at forbedre dine produkter, kundeoplevelser og positiv påvirkning af bundlinjen.

Ingen lange ledetider for outsourcede etiketter

Undgå forsinkelser og mindste ordremængder
De fleste virksomheder bestiller deres etiketter hos et trykkeri. Outsourcing-etiketter leveres ofte med forsinkelser, mindste ordre-mængder, høje omkostninger pr. etiket eller manglende kontrol af etiketkvaliteten.
Når du ejer en digital etiketprinter kan du udskrive nøjagtigt det antal af etiketter du har brug for – når det passer dig.

Ikke nok med at man slipper for minimum-oplag eller spild af ubrugte etiketter, sparer det også tid som er guld værd i forbindelse
med ordrebehandling og forsendelse.

Ingen minimum label ordrer

Minimer og forenkler beholdningen
Med en egen digital fuldfarve etiketprinter behøver man kun at lagerføre neutrale ruller etiketter. Intern etiketudskrivning betyder levering på forespørgsel, og når der er behov for flere etiketter er de blot nogen få øjeblikke væk.

En af de største fordele er derfor netop begrænsningen af lagerbindingen ved at der kun printes efter behov. Forekommer der hyppige ændringer i layoutet undgår man derfor kassering af virksomhedens etiketbeholdning.

 

Tilføj sæson- og privatmærkningskapacitet

Fleksibilitet til at udnytte mulighederne
At producere egne etiketter åbner døren for mange sæsonbestemte, salgsfremmende eller begivenheds-specifikke muligheder. Justeringer og forbedringer af designet på Jeres produkt og emballage er blot et få klik væk, hvilket giver Jer et helt andet værktøj til løbende forbedringer.

Eksperimenter af nye designs udføres med det samme, uden at man behøver at krydse fingre for at alt kommer til at være som håbet. Muligheden for hurtige tilpasninger giver virksomheden mulighed for at udnytte nye indtægts-muligheder.

En fuldfarve etiketprinter kan betale sig!

Hvis du spekulerer på om det også er på tide til at bringe Jeres etiketproduktion in-house, kan du tage en snak med en af vores konsulenter. Vi kan give dig en nøjagtig pris per print for dit design.