Vakuumløsninger til laboratorier og R&D vises på LabDays CPH

Busch Vacuum Solutions præsenterer sine nyeste vakuumløsninger til Analytics og R&D på LabDays 2020 i København.
Med en bred vifte af vakuumteknologier er Busch i stand til at levere den rigtige løsning til enhver anvendelse i laboratorier, fra en enkelt laboratorievakuumpumpe til skræddersyet vakuumsystemer.

Nøjagtige analyseresultater, gentagne eksperimenter og produktivitet er uundværlige i ethvert laboratorium eller forskningsfacilitet. Støjfri drift og lav varmeemission er yderligere nøglefaktorer for et godt arbejdsmiljø.
Valget af den rigtige vakuumteknologi hjælper med at imødekomme disse krav.
På LabDays 2020 udstiller Busch FOSSA Scrollvakuumpumpen, der er hermetisk forseglet, 100% oliefri og ideel til pumpning af luft eller transport af gasser uden lækage eller luftforurening. Det høje vakuumniveau og meget lave støj- og vibrationsniveau gør denne vakuumpumpe perfekt til analytiske og videnskabelige applikationer. Takket være det kompakte design kræver FOSSA scrollvakuumpumper fra Busch ingen speciel montering. Dette gør opsætningen hurtig og nem og giver samtidig en høj grad af pumpemobilitet.

Busch præsenterer også VacTest vakuummåleudstyr.
Det er specielt designet til at kombinere de nyeste fremskridt inden for vakuummåling  med enestående kvalitet og giver en innovativ og omfattende portefølje af aktive vakuummålere og styreenheder.
Robust konstruktion, pålidelighed og målenøjagtighed er nøglefunktioner ved disse enheder, hvilket gør dem til det ideelle valg til overvågning og kontrol af vakuumprocesser, hvad enten det er inden for industri eller forskning.
Flere avancerede teknologier tillader et bredt måleområde der dækker alle vakuumniveauer med stor nøjagtighed.

Lær mere omkring vakuumløsninger fra Busch, til netop din udfordring på stand 71.

Tryg her for registrering