Sådan bliver pallen platformen til succes

Nyt whitepaper fra CHEP Danmark

”Virksomheder skal til at tilpasse sig en ny verden, hvor eksisterende forretningsmodeller måske kommer til kort, og hvor nytænkninger påkrævet for at bevare konkurrenceevnen”.

Så kontant blev det udlagt af direktøren for Industriens Fond i 2021. Og det gælder ikke mindst virksomheder i forsynings- eller værdikæden.

Som en markedsledende del af forsyningskæden gennem mere end 75 år, har CHEP et ansvar for at bidrage med indsigt, strukturer og løsninger til, hvordan forsyningskæden moderniseres og styrkes.

Derfor har CHEP Danmark begået dette whitepaper, som beskriver, hvorfor og hvordan forsyningskæden bør omfavne et moderne forsyningssystem fra pallebranchen for at styrke alt fra transport, FMCG, detail og logistik.

Whitepaperet er relevant for alle, som arbejder i og med forsyningskæden, og kan bruges som inspiration til nytænkning, udvikling og refleksion.

Kontakt gerne CHEP Danmark og Landechef Torben Lund for yderligere information om indholdet af whitepaperet, eller ring på nr. 7020 7222 for at høre mere om CHEPs løsninger.

Download whitepaperet her:

CHEP whitepaper: Sådan bliver pallen platformen til succes