CHEP Danmark sår lyst til læring om skov og natur hos næste generation

Første maj var en helt særlig dag i CHEP Danmark-regi. Det var nemlig ikke kun arbejdernes kampdag, det var også en dag, hvor CHEP Danmark gav tilbage til lokalsamfundet.

En del af CHEPs bæredygtighedsindsats globalt er at være engageret i projekter, som gør en forskel lokalt. Og det gjorde vi forleden, hvor vi var på besøg hos Asgård Børnehus til institutionens 15 års fødselsdag, og hvor vi plantede den frugtlund, vi havde doneret til dem gennem Plant et træ-organisationen.

Landechef fra CHEP Danmark, Torben Lund, fortæller:

”CHEP Danmark har haft hovedkont or i Køge i årevis, og derfor er det helt naturligt for at involvere os i lokalområdet, lige så aktivt som vi involverer os på global plan, og giver tilbage – samt deltager i en så hyggelig dag som denne. Vi takker i den forbindelse både Plant et Træ og Asgård Børnehus for muligheden for at bidrage til læring om naturen, træer specifikt og ikke mindst om, hvor mange af vores ressourcer kommer fra”.

Forperson for Køge Byråds Børneudvalg, Pernille Sylvest, deltog også i arrangementet og tilføjer i den forbindelse:

”Det er inspirerende at se, hvordan der arbejdes med at optimere legepladsen, så det understøtter udelivet og samtænker leg og læring med naturglæde. På denne måde bliver der rig mulighed for at få bevidsthed om årstider, lære om fra jord til bord, og gå på opdagelse i plante- og dyrelivet. Jeg er sikker på det er til stor glæde for børnene og det udvikler og udvider børnenes kreativitet. Alt sammen i børnehøjde”.

CHEP Danmark sender stor tak til Plant et Træ og Asgård Børnehus for en god dag. Også tak til Pernille Sylvest, for hendes bevingede ord, som åbnede dagen, der havde deltagelse af en masse glade både børn og voksne.