Vangby A/S

Vangby leverer avanceret pakkeanlæg til dansk interiørvirksomhed

hd_anlaeg_fullHouse Doctor oplever stor vækst i store dele af verdenen og ønskede effektivisering af pakkeprocessen, som udover høj pakkekvalitet også skulle være brugervenlig for de ansatte på lageret. Da Vangby blev inddraget i processen klarlagde de House Doctors nøjagtige pakke- og kapacitetsbehov. Resultatet blev et større pakkeanlæg med automatiske rullebaner, maskine til pålægning af topark samt en højtydende, fuldautomatisk strækfoliemaskine. For at gøre løsningen komplet indgår der stregkodescanner, der via oplysninger automatisk fremstiller en label, laver faktura, samt booker fragt i House Doctors system. Til sidst påsætter endnu en maskine den fremstillet label. Anlægget hos House Doctor pakker op til 36 paller i timen.

hd_straekFlemming Munck Nielsen, Logistisk Chef, udtaler; ”Med stadig voksende fokus og interesse for design og boligindretning har vi igennem den seneste tid oplevet vækst hos House Doctor. Engagement og kvalitet er i højsædet hos vores kunder!

Høj vækstrate og mulighed for gennem automatisering at opretholde høj kvalitet til et lavt omkostningsniveau, var derfor en afgørende forudsætning for et nyt pakkeanlæg.

Vi trak Vangby ind i processen, som bidragede med erfaring og overblik over løsningsmuligheder. Vangby leverede et gennemarbejdet tilbud og har desuden været en fantastisk sparringspartner gennem forhandlingsfasen. Vores krav var en fremtidssikret løsning, som kan behandle vores pakkeopgaver, uden vi skal gå på kompromis med høj pakkekvalitet og leveringsevne – det har Vangby leveret!

Kvalitet og stabilitet hænger i vores verden sammen, og det er afgørende, at vores anlæg fungerer optimalt. Vi er derfor indgået en serviceaftale med Vangby, der på faste tidspunkter udfører service på vores anlæg, så vi er sikret, at processen fungerer optimalt. Desuden leverer Vangby løbende forbrugsmaterialer efter behov.

Vi anbefaler Vangby som leverandør og sparringspartner i forbindelse med optimering af pakkeprocessor!”

 

Se mere til løsningen hos House Doctor her; https://www.youtube.com/channel/UCvvETysEgXnoh9XsByYx9pA

 

Se flere løsninger fra Vangby på http://www.vangby.dk