Vangby A/S

Vangby 25år

 1994 fik Jakob Vangby en idé. Han ville bringe Stabulon til Danmark og samtidig blive eneforhandler i hele Skandinavien.

Stabulon er varemærket for CGP France, der producerer ark med antiskrid beregnet til mellemlæg på paller. Disse skridsikre ark fastholder glatte og/eller tunge kartonner, sække, spande og meget mere.
Sidenhen er sortimentet blevet udvidet med produkter, der ligeledes er målrettet pallepakning samt kartonpakning.
I 2005 udvidede Vangby forretningen og åbnede I Sverige, hvor der i dag er 8 mand ansat hos Vangby Sweden AB.

I dag – 25 år senere – arbejder 23 medarbejdere hver dag for at levere de bedste løsninger til alverdens pakkeprocesser!

– Det har været 25 særdeles spændende år. Jeg har været så heldig, at faktisk samtlige medarbejdere har budt ind med et enormt engagement. Så jeg møder ind hver morgen til friske gå-på mennesker, der brænder for at få resultater. Det er det, der holdt mig og firmaet ”kørende” – og det kan jeg ikke takke nok for!
Udtaler virksomhedens CEO, Jakob Vangby

Vangby er specialister og samtidig totalleverandør, når varer skal pakkes sikkert på paller eller i kartoner – herunder både maskiner, materialer og service inden for pallepakning og pakning af kartoner.
Hos Vangby vil man gerne være kendt for noget godt, og de kan klare løsninger, der passer til alle fra de helt små til større virksomheder med stor produktion.

I anledning af Jubilæet holder Vangby åbent hus

torsdag d. 13. juni fra 12.00 til 16.00
på Transportbuen 11, 4700 Næstved,

hvor det vil glæde dem at se samarbejdspartnere, kunder, venner og familie.

Der vil blive serveret lidt at spise og drikke.