Strækfilmemballering med god samvittighed

Bæredygtighed og hensyntagen til miljøet, har fået stor plads i vores moderne verden. Vi vælger bæredygtige løsninger til, og ser i højere grad bort fra fossile miljøskadelige løsninger.

At være miljøbevidst er sågar blevet en måde, hvorpå man kan brande og promovere sig. Det ses tydeligt på de mange etiketter i supermarkederne, hvor man bl.a. gør opmærksom på CO2-neutralitet og klimakompensation. Derudover kan det give noget på statuskontoen, at man har tilkøbt el-biler til sin virksomhed.

Men bør vi også tænke miljøet ind i områder, hvor det, at man er bæredygtig, ikke i samme grad er synligt? Det synes vi bestemt hos Ubro Systempac A/S, og derfor forhandler vi strækfilmsprodukter til palleemballering baseret på mere end 51% biomateriale.

Læs mere om fordelene ved bæredygtig strækfilmemballering lige her.

Ønsker du også bæredygtig strækfilm til din virksomhed, kan du kontakte os for mere info på 3677 8200 eller mail@ubro-systempac.dk.

Er du interesseret i at holde dig opdateret på pakkemaskiner og materialer kan du med fordel følge os på LinkedIn eller tilmelde dig vores nyhedsbrev.