Resino Trykfarver A/S

Digital teknologi skaber nye muligheder for pølseskinds trykkerier

I mange år har trykkerier af ”pølseskind” kunnet se fordelene ved at kunne køre små oplag, med dertilhørende mange design skift og næsten ingen spild og ”down” tid på trykmaskinen.

Igennem et unikt samarbejde imellem Resino Trykfarver og KPG Europe og ved at forene ekspertise og evner fra begge virksomheder er det lykkedes at være i stand til at fremvise et digitalt tryksystem der kan trykke på pølseskind, i CMYK + hvid.

Resino har færdiggjort udviklingen af en farve til digitaltryk på pølseskind, ved at bruge den velkendte og veltestede UV hærdende teknologi som allerede i dag bliver brugt på pølseskind.
Farven som kan bruges til digitalt tryk, kommer til at hedde RESUCAT 220 SERIE.

Materialer, så som pølseskind, trykt med RESUCAT 220 SERIEN i digitaltryk, har de samme gode egenskaber så som raffning, kogning og generel vedhæftning.
Selvfølgelig kommer RESUCAT 220 SERIEN i en lav lugt og lav migration, version.
RESUCAT 220 SERIEN har ingen behov for primer eller overtrykslak.

Designet på det nye digitale system udspringer af, den megen ekspertise, KPG har fået i kraft af deres mangeårige arbejde med Flexo trykmaskiner til pølseskind.
KPG har i mange år leveret trykmaskiner til pølseskind, world wide.

Trykmaskinen er med pdf (handling), hurtig data ændringer, valg af tryk opløsninger og produktions hastighed (600X600dpi og op til 100m/min afhængig af design) Mindre opgaver er nu en realitet med absolut mindste downtid og et minimum af spild af materiale.
Maskinen kan leveres fuldautomatisk og CID (køling i modtryks cylinder)

2 års udvikling og testkørsler har nu gjort det muligt for de to virksomheder, Resino Trykfarver og KPG Europe, at være i stand til at præsentere denne nye teknologi i foråret 2019.

På den nærtstående messe, IFFA 2019,  vil det være muligt at se dette nyudviklet digitale tryksystem trykke Polyamid tarme og teknologien vil blive demonstreret på stand 12.1 D18