Brambles for første gang nr. 1 på Dow Jones’ Sustainability Index

Det er niende år i træk, at selskabet er at finde på det eftertragtede Dow Jones Sustainability Index (DJSI). DJSI, der repræsenterer ‘guldstandarden’ for måling af virksomheders bæredygtighed, var det første globale indeks, der måler de førende virksomheders bæredygtighed baseret på en analyse af finansielt væsentlige miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige faktorer (ESG).

Graham Chipchase, administrerende direktør for Brambles siger i den forbindelse:

I det forløbne år har vi udfordret os selv med nye tiltag for at forfølge en sand cirkulær økonomisk vision. Det er en ære at blive anerkendt af DJSI, og jeg er utrolig stolt af den rolle, Brambles og vores CHEP forretning spiller for at flytte globale forsyningskæder mod en mere bæredygtig fremtid.

Brambles’ og CHEPs brancheførende resultater

Med en score på 81/100 i forhold til et branchegennemsnit på 23/100 afspejler Brambles’ topkarakter dybden og bredden af virksomhedens bæredygtighedsprogram baseret på tre grundpiller, nemlig ”Planet Positive”, ”Business Positive” og ”Communities Positive”.

Brambles fik branchens topkarakterer på tværs af de fleste vurderingskategorier, navnlig opnåelse af maksimale point for miljørapportering og social rapportering, hvilket viser branchens bedste praksis. Brambles udkonkurrerede også sammenlignelige virksomheder i kategorien ‘forretningsetik’ på grund af en stærk adfærdskodeks og tilhørende due diligence-program for forsyningskæden.

Med en kulstoffattig cirkulær forretningsmodel og et ambitiøst dekarboniseringsprogram placerede Brambles sig i den 99. percentil for klimastrategi. Brambles har et stærkt resultat i forhold til målene og har siden 2020 opnået en reduktion på 4,5 % i emissioner fra forsyningskæden i hele værdikæden (scope 1, 2 og 3) og har for nylig fremlagt en ny køreplan for at nå netto-nul-emissionerne inden 2040. JJ Freijo, Brambles bæredygtighedschef, siger:

Fordelen ved at være en generelt cirkulær forretning på globalt plan er, at de mål, vi sætter os, kan være mere ambitiøse. Med vores regenerative vision for bæredygtighed skifter vi fra at gøre det bedre til aktivt at have en positiv effekt på vores planet og samfund.

Han fortsætter:

DJSI er et uvurderligt værktøj for vores forretning. Ved at sammenligne os med vores ligemænd er vi ikke kun opmærksomme på vores relative styrker, men får også vigtig indsigt i de områder, der kræver yderligere fokus. I sidste ende er det, at vi hele tiden udfordrer os selv til at forbedre os, det, der vil hjælpe os med at nå de ambitiøse bæredygtighedsmål, vi har sat os.

Et boost af anerkendelse af bæredygtighedsindsatsen

Den seneste DJSI-rangering bidrager til globale indekser og kreditvurderingsbureauers voksende anerkendelse af Brambles’ troværdighed i forbindelse med dens indsats og effekt, når det gælder bæredygtighed.

Corporate Knights vurderede virksomheden til nummer 10 på sin globale-liste over de 100 mest bæredygtige virksomheder i verden, mens MSCI tildelte Brambles den maksimale AAA-rating i sin ESG-vurdering og rangerede virksomheden i top 8 % af alle virksomheder, der vurderes i dens branchekategori.

Koncernen opnåede også en samlet A-rating i Ellen MacArthur Foundations Circular Economy Assessment Tool, Circulytics, og var en indviende modtager af Terra Carta Seal, som anerkender globale virksomheder, der demonstrerer deres engagement i skabelsen af virkelig bæredygtige markeder.

Yderligere oplysninger fås ved at kontakte:

Sandra Tang
Senior Manager, Media & Communications
+61 404 066 107
sandra.tang@brambles.com

Om Brambles Limited (ASX:BXB)

Brambles Limited (ASX: BXB) Repræsenteret under navnet CHEP hjælper Brambles med at flytte flere varer for folk til flere destinationer end nogen anden organisation på jorden. Vores paller, kasser og containere udgør den usynlige rygrad i den globale forsyningskæde og verdens største brands har tillid til, at Brambles transporterer deres varer mere effektivt, bæredygtigt og sikkert. Brambles har som pionerer inden for deleøkonomien skabt en af verdens mest bæredygtige logistikvirksomheder gennem deling og genanvendelse af vores platforme i en model, som kaldes “pooling”. Brambles betjener primært sektorerne for hurtigt omsatte forbrugsvarer (f.eks. tørvarer, dagligvarer og produkter til sundhedspleje og personlig hygiejne), friskvarer, drikkevarer, detailhandel og generel fremstillingsvirksomhed. Gruppen har flere end 12.000 medarbejdere og ejer ca. 360 millioner paller, kasser og containere gennem et netværk bestående af over 750 servicecentre. Brambles driver virksomhed i mere end 60 lande med den største tilstedeværelse i Nordamerika og Vesteuropa. Der kan fås yderligere information på http://www.brambles.com