Bliv en del af ’the Supply Change’

FMCG-virksomheder mærker ligesom de fleste andre virksomheder i disse dage, at forsyningskæden er under mere pres end nogensinde før. For nogle betyder det krise, men for mange flere betyder det en mulighed for at tænke nyt og forandre den måde, vi arbejder i og med forsyningskæden. Q+ kvartpallen er den mulighed, og effekten er både styrket drift, sikre leverancer og en fortsat grøn omstilling.

Når mange af Danmarks – og udlandets – FMCG-virksomheder samles i Herning til Nordens største fagmesse for fødevareteknologi – Food Tech, sætter de fokus på fremtidens fødevareindustri i en tid, hvor forsyningskæden måske er under større pres end nogensinde.

Nytænkning i stedet for mere af det samme

Når der stigende usikkerhed og en krise måske lurer på horisonten, viser erfaringer, at FMCG-virksomhedsejere og -ledere har en tendens til at forfalde til det bekendte, det sikre og det man plejer at gøre. Selv om det måske har hjulpet disse virksomheder til at ride storme af tidligere, vil det være en fejl at gøre det nu, mener forsyningskædeekspert og projektchef hos CHEP Danmark, Vicki Blom Semelin. Hun siger:

”Selv om der er stor usikkerhed i forsyningskæden for nuværende, og selv om priserne stiger for fødevarevirksomheder og detailvirksomhederne, så har der aldrig været et bedre tidspunkt for nytænkning. Som markedsledende i forsyningskæden inviterer vi derfor danske FMCG-virksomheder til at blive en del af ’The Supply Change’, som vi kalder det. Og forandringen starter blandt andet med Q+ kvartpallen”.

Forandring som fryder på den tredobbelte bundlinje

For paller – ikke mindst kvartpaller – kan i dag være mere end blot noget, man stabler, opbevarer, transporterer eller promoverer sine varer på. De kan have direkte indvirkning på alle dele af forretningen – både i forhold til driften, distributionen og endda i forhold til virksomhedens arbejde for at være bæredygtige.

”I dag skal FMCG-virksomheder og detailhandlen nærmest kunne blæse og have mel i munden for at nå sine mål. Men hvis man omfavner mulighederne i et moderne forsyningssystem, kan forandring sagtens fryde i en tid med øget usikkerhed – ikke mindst i forhold til virksomhedens tredobbelte bundlinje. Den rette løsning kan nemlig bidrage til, at man både kan styrke sin økonomi og bidrage til sammenhængskraften i samfundet med sine leverancer – uden at skorte på virksomhedens fortsatte grønne omstilling. Det er her Q+ kvartpallen kommer til sin ret. Og det er her, man kan mærke CHEP Effekten”, tilføjer Vicki Blom Semelin.

Mød CHEP Danmark på FoodTech 2022

Mød CHEP Danmark under Food Tech-messen, hvor palle- og forsyningsvirksomheden både har en stand og holder et oplæg på hovedscenen. Besøg også http://www.chep.com/da for mere information om CHEPs løsninger, og læs hvordan du vil kunne blive en del af ’The Supply Change’ i retningen af en moderne forsyningskæde.

Hvis du ikke allerede har fået billetter, så kan du komme med gratis som CHEP Danmarks gæst via dette link – brug denne kode, når du bestiller: K8218.