Når Messecenter Herning (MCH) i dagene den 18.-20. marts slår dørene op for Foodexpo, vil der være udstillere i 10 haller. Det er to haller mere end ved den seneste udgave af fødevarebranchens messe i det jyske.
Foodexpo 2018 kan tilbyde helt nye koncepthaller inden for både detail, økologi og hotelindretning. Hotelkonceptet er skabt af trendforsker og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg, og det vil byde på spændende udstillere, inspirerende områder, informative talks og gode madoplevelser for de besøgende. Der er faglig inspiration at hente for hotelbranchen: såvel nyt hotelinteriør som nye måder at drive hotel på, er på plakaten.
Der er tre økologiske haller. Økohallerne bliver et nytænkende og sanseligt oplevelsesunivers, der peger mod den økologiske fremtid. I de økologiske haller vil man kunne spotte nye og spændende økovarer til sit køkken, få serveret ny viden om økologi på en anderledes og opsigtsvækkende måde og tage diskussionen om grøn udvikling ansigt til ansigt med kendte meningsdannere. Hallerne vil desuden danne rammen om en stor økofest, hvor hele branchen er inviteret.
Samlet set har cirka 300 udstillere på nuværende tidspunkt booket en stand.