Se vores store udvalg af Kartonlukkere

Kartonlukkere er en relativt billig og nem måde at effektivisere en virksomheds pakkeproces i forbindelse med lukning og forsegling af kartoner.

En kartonlukker forsegler kartoner i bunden og toppen med enten selvklæbende tape eller hotmelt lim.

Med en kartonlukker får du en hurtig, ensartet og god forsegling af kartonen, samtidig med at maskinen overtager en hård og ensformig arbejdsproces.

USP har et stort sortiment af kartonlukkere og tilbyder maskiner til ethvert pakkebehov.

Til den mindre produktion:

Har vi SK20 kartonlukkeren der er velegnet til større eller mindre serier af samme kartonstørrelse og kræver en operatør til fødning af kartonner i maskinen. Top- og bunddrevet sørger for, at kartonen automatisk føres igennem maskinen og lukkes med selvklæbende tape.

SR20 kartonlukkeren, som har automatisk bredde og højdeindstilling er velegnet til varierende kartonstørrelser. Maskinen, som kræver en operatør til fødning af kartoner, bruges typisk i virksomheder med varierende produktion og med mange kassestørrelser.

Til den større produktion:

Har vi SM11 kartonlukker. Maskinens automatiske topflaplukning gør den fuldautomatisk og derfor velegnet til automatiske pakkelinjer.

Denne kartonlukker er velegnet til mindre serier af samme kartonstørrelse. SM11 kartonlukkeren bruges typisk i virksomheder med serieproduktion.

SM44 kartonlukkeren er fuldautomatisk og velegnet til varierende kartonstørrelser, uden at indstillingerne skal ændres. Alle processer foregår uden operatør. Maskinen er velegnet til automatiske pakkelinjer og bruges typisk i virksomheder med serieproduktion.

Se hele sortimentet af kartonlukkere lige her

Kartonlukkere akkompagneres ofte med en kartonrejser. Maskinen rejser en traditionel foldekarton fra plano og forsegler den med selvklæbende tape eller hotmelt lim i bunden, således at den er klar til fyldning og senere lukning og forsegling i toppen. Med en kartonrejser fjernes en tidskrævende og hård arbejdsfunktion med at rejse, folde, lukke og forsegle en karton, inden den er klar til fyldning.

Se vores sortiment af kartonrejsere lige her