Hvis alle bare gjorde som Maria Black Jewellery

Maria Black | Stort udvalg af Maria Black på Magasin.dk

Du kender sikkert de fine smykker fra Maria Black Jewellery. Du har dem måske selv, eller også har du fundet dem på din datters eller kones ønskeliste til jul eller fødselsdage.

Hvad du måske ikke vidste er, at når du køber deres smykker, så støtter du også en mindre virksomhed, som på trods af deres størrelse tør at tænke bæredygtighed ind i deres forretningsgange.

Fordi vi hos Ubro SystemPac A/S har et prisvenligt sortiment af bæredygtige emballageløsninger og produkter, valgte Maria Black Jewellery at indgå et samarbejde med netop os.

Virksomheden købte en kammersvejser af typen Replay 55 Evo med tilhørende leverancer af vores grønne Ecolution folie. En grøn løsning som pakker smykkerne ind i en ekstravagant glasklar folie uden at gå på kompromis med beskyttelsen af produktet ved forsendelse.

Hold dig ikke tilbage med at tænke bærdygtighed ind dine pakkeprocesser. Det kan sagtens gøres rentabelt.

Læs mere om fordelene ved bæredygtig foliepakning lige her.

Ønsker du også bæredygtig foliering til din virksomhed, kan du kontakte os for mere info på 3677 8200 eller mail@ubro-systempac.dk.

Er du interesseret i at holde dig opdateret på pakkemaskiner og materialer kan du med fordel følge os på LinkedIn eller tilmelde dig vores nyhedsbrev.