HSA Systems

HSA Systems udvider i Odense

Den danske producent af industrielle inkjet-printere, HSA Systems, har vokseværk og udvider deres produktionsarealer i Odense med godt 500 m2.

Grundet øget ordretilgang og effektivisering af produktion har HSA Systems i Odense udvidet deres produktionsarealer med godt 500 m2. Udover det udvidede produktionsareal er der kommet flere mødelokaler, et stort showroom, og der er ved at blive etableret et større testcenter, bl.a. til at foretage blækprøver, lave kundeopstillinger og til skoling af forhandlere.

”Vi har gennem længere tid set os om efter mere plads til vores produktion. Hidtil lå vores produktion i samme bygning som vores administration, service og forsendelse. Det var ikke helt optimalt, da vi arbejder med store CNC-maskiner i produktionen. Derudover havde vi ganske enkelt brug for mere plads til at producere, montere og håndtere vores ordrer. Så da et produktionsareal blev ledigt lige overfor vores kontorbygning, lagde vi med det samme en billet ind,” siger PTA-ansvarlig, Martin Bjerg Lauridsen.

HSA Systems er i gang med at indføre LEAN og har i den forbindelse set på, hvordan de kan indrette sig smartere. Den nye produktionshal består også af et udvidet montageområde, som giver bedre rammer i forhold til hurtigt at reagere på nye ordrer og arbejde med kundetilpassede løsninger. Netop de kundetilpassede løsninger er et område, som HSA Systems er meget stærke i.

”Når det kommer til kundetilpassede løsninger er vi stærke, fordi vi netop producerer vores printerudstyr selv og har maskinerne til hurtigt at kunne udvikle og fremstille eksempelvis et specialbeslag til en kunde eller et skræddersyet komplet printsystem,” tilføjer Martin Bjerg Lauridsen og fortsætter: ”Vi oplever egentlig ofte, at folk bliver overraskede over, at vores spåntagende produktion rent faktisk foregår her i Odense, og at det printhoved, de står med i hånden 100 % dansk håndværk.”

HSA Systems sælger deres udstyr gennem et veletableret netværk af forhandlere og integratorer i mere end 60 forskellige lande. Derfor har de ofte forhandlere til træning i Odense for at give dem en grundig oplæring i HSA Systems’ printerudstyr. De udvidede trænings- og mødefaciliteter i form af et testcenter, det store showroom og de ekstra mødelokaler danner de optimale rammer for en endnu bedre træning i hele HSA Systems’ produktsortiment, når deres kunder er på besøg.

Udover HSA Systems’ afdeling i Odense, hvor også virksomhedens salgs- og marketingafdeling befinder sig, har HSA Systems hovedkontor i Skovlunde og en udviklings- og visionafdeling i Aalborg.