HSA Systems

2-stjernet verdensnyhed, print af Grundloven og et helt særligt lotteri – alt det kan besøgende opleve på HSA Systems’ stand på hi teknologi- og industrimessen i Herning

Der printes både småt, stort og meget hurtigt, når HSA Systems udstiller på hi teknologi- og industrimessen i Herning d. 3. – 5. oktober på stand L9166. Her kan besøgende se og prøve en række inkjet printerløsninger til både simple og avancerede opgaver i forpakningsindustrien. Og så kan besøgende deltage i HSA Systems’ lotteri, hvor lodsedlerne printes live på standen.

De printere, vi viser på hi-messen, repræsenterer meget godt spændvidden i vores sortiment. Fra en simpel løsning, hvor man skriver korte informationer i form af eksempelvis dato og lot-nummer, til det, vi kalder en ’pharmaløsning’, hvor man skriver todimensionelle barkoder plus tekst, verificerer det med kamera og uploader det til skyen, så det er fuldt traceable. Det er lige fra det mest enkle til det meget avancerede, fortæller Henrik Bjerg Lauridsen, salgsingeniør i HSA Systems.

2-stjernet verdensnyhed på HSA Systems’ stand

HSAJET® high speed print- og verificeringssystemet, som HSA Systems udstiller, er bedømt som 2-stjernet verdensnyhed af hi-messens jury. Systemet giver producenter mulighed for hurtigt og sikkert at printe data, såsom unikke koder (UID) og datamatrix, på en stor mængde produkter. Printet kan efterfølgende verificeres med systemets kamera, så det sikres, at korrekt data er printet. Printeren kan eksempelvis installeres på en kartonneringsmaskine, hvor der printes på indersiden af æsker, inden æsken foldes og limes.

Hvor småt kan Grundloven printes og stadig læses?

Ret småt faktisk. Det kan du se på HSA Systems’ stand, hvor de printer et udsnit af Grundloven, således at ordene fra Grundloven former ordet ”HSA Systems”.  Printet udføres af en HSAJET Premium printer med 16 Premium printhoveder på en vertikal rulle-til-rullemaskine.

Vind præmier på HSA Systems’ stand

Papirrullen, som Grundloven printes på, er forsynet med sikkerhedslabels, som normalt bruges i sikkerhedsprintindustrien til print af pinkoder og andre hemmelige koder. I anledning af hi teknologi- og industrimessen printer HSA Systems hemmelige koder på disse labels, som bruges som lodsedler. De besøgende trækker ganske enkelt en lodseddel fra papirrullen og kan med det samme se, om de har vundet.

Besøg HSA Systems på stand L9166

Læs mere på http://www.hsasystems.com