Arbejdstilsynet & JobLiv Danmark reagerer på arbejdsmiljøer med skadelig røg- og dampudlivkling 💡

Arbejdstilsynet og JobLiv Danmark er opmærksomme på arbejdsmiljøer hvor skadelig røg- og dampudvikling, påvirker medarbejdernes helbred. Derfor gør vi opmærksom på omsnøringsmaskiner der anvender SoniXs Ultralydssvejsning. Svejsning UDEN skadelig røg og dampe!🌿🌍 👏

👷‍♂️Er du bekymret for din sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen? JobLiv Danmark og Arbejdstilsynet er opmærksomme på de udfordringer, vi står overfor, når det kommer til udsættelse for skadelige dampe og røg på arbejdspladsen.

Sundt og sikkert arbejdsmiljø er noget vi hos USP tager meget seriøst. Derfor gør vi opmærksom på omsnøringsmaskiner, der anvender Mosca GmbH‘s patenterede ultralydssvejsning SoniXs. Skridtet mod en sikrere og sundere arbejdsplads.

Hvad er SoniXs Ultralydssvejsning?
SoniXs-teknologien eliminerer behovet for traditionelle svejseprocesser, der ofte resulterer i farlige dampe og røgudslip. Denne innovative metode anvender ultralyd til at svejse strapbånd sammen på en effektiv og sikker måde, uden at skabe sundhedsrisici for vores medarbejdere.

🌿Fordelene ved SoniXs Ultralydssvejsning:
Der er mange gode grunde til at vælge en maskine med det patenterede SoniXs svejsesystem, som findes på vores strappemaskiner fra Mosca.

• Elektronisk selv-kalibrerende svejsesystem.
• ”Ready to use” – svejsesystem skal ikke forvarme før brug.
• Forbedret arbejdsmiljø – SoniXs systemet svejser vha. ultralyd og afgiver derfor ikke røg til omgivelserne.
• Stærkere svejsning – op til 80 % af strap båndets brudstyrke.
• Stærkt reduceret energiforbrug.
• Reduceret rengøring og service.
• Op til 5 gange så lang levetid sammenlignet med standard svejsesystemer.

👍Lad os sammen skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø med SoniXs. Se udvalget af omsnøringsmaskiner med SoniXs patenterede svejsesystem lige her.

📞Giv os et kald på 3677 8200 og bliv klogere på miljørigtige omsnøringsmaskiner.