Tillykke Busch Danmark!

I forbindelse med jubilæet rejste Ayhan og Kaya Busch til Ry, Busch Vakuumteknik A/S’ hovedkvarter, for at tilbringe den særlige dag sammen med mangeårige kunder, forretningspartnere og vores danske kolleger.


Ayhan og Kaya Busch med forretningspartnere, mangeårige kunder og Busch Danmark teamet. Kilde: Busch Danmark.

“I løbet af de seneste 50 år har Busch Danmark og Busch Group udviklet sig til det, der i dag er en af verdens ledende vakuumvirksomheder. Det var en utrolig iværksætterånd, der førte til skabelsen af et produkt, der i dag er kernen i så mange løsninger til en lang række markeder og anvendelser. Siden, de sidste 50 år, har denne ånd motiveret os til at fortsætte. Hver dag flytter vi grænserne for at forbedre produktionsprocesser, og vi finder frem til nyskabende, mere bæredygtige løsninger, der bidrager til at gøre vores kunders produktion mere energieffektiv og sikker”, forklarede direktør, Sune Rørbæk, i sin velkomsttale.

Ayhan og Kaya Busch var på besøg på systemafdelingen og serviceworkshoppen samt hovedkontoret i Ry. Efter at være blevet budt velkommen af Sune Rørbæk, direktør for Busch Danmark, Ayhan og Kaya Busch, spiste de inviterede gæster frokost sammen efterfulgt af en Kaizen-safari gennem service- og systemafdelingen. Sammenkomsten gav kunderne en god lejlighed til at lære Busch Danmark og Busch-familien at kende, før Ayhan og Kaya Busch begyndte deres rejse hjem.

Foruden hovedkvarteret i Ry har Busch Danmark et salgskontor og et servicekontor i Slagelse. Der er i alt 38 kolleger ansat i vores danske datterselskab, som er særdeles stærke inden for system samt service og salg. Derudover er vores danske salgsvirksomhed meget aktiv i at støtte sportslivet og universiteterne.

Busch Danmarks historie
I 1972 overtog Busch den virksomhed, som havde været ansvarlig for vores serviceforretning i Danmark. 13 år senere blev der oprettet en serviceafdeling for Jylland (i Vestdanmark) og Fyn (landets 3. største ø) i Ry. Jørgen W. Lorentzen blev i 2007 administrerende direktør. Indtil 2011 blev TYR kapselblæsere bygget i Danmark, før produktionen blev flyttet til Tjekkiet. I 2016 blev hovedkontoret i Ry renoveret. Samtidig blev der opført en administrationsbygning og et nyt lager. Da Jørgen W. Lorentzen gik på pension i 2021, blev Sune Rørbæk administrerende direktør for Busch Vakuumteknik A/S.

Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.