Kåret som en af Tysklands største virksomheder

Titlen som en af Tysklands største familievirksomheder 2020 er tildelt Busch Vacuum Solutions af det tyske erhvervsmagasin Wirtschaftswoche.

 

Busch Vacuum Solutions er blevet tildelt af Wirtschaftswoche, titlen som et af Tysklands største familiefirmaer 2020. Tysklands førende erhvervsmagasin uddeler denne pris til de 50 mest synlige, innovative og populære mellemstore virksomheder.
Virksomheder med en omsætning mellem 250 millioner og 1 milliard euro repræsenterer en vigtig hjørnesten i den tyske økonomi.

Til udnævnelsen undersøgte instituttet Innofact, 2.000 beslutningstagere
på vegne af Wirtschaftswoche.
I to undersøgelsestrin evaluerede de næsten 500 virksomheder vedrørende tillid, kvalitet, innovation, bæredygtighed og image som virksomhed samt arbejdsgiver. Instituttet placerede derefter disse resultater i forhold til den gennemsnitlige udvikling i omsætning og medarbejdere samt de patenter, der er blev ansøgt mellem 2016 og 2018.

Busch Vacuum Solutions blev grundlagt i 1963 af Dr.-Ing. Karl og hans kone Ayhan Busch.
Sidenhen er ejerkredsen blevet udvidet med næste generation bestående af Ayla, Sami og Kaya Busch. Virksomhedens ledelse er fuldkommen i hænderne på Busch familien. Virksomheden Busch er repræsenteret over hele verden med 3.500 ansatte i 44 lande og 66 selskaber.
Busch Vacuum Solutions blev startet af Dr. Ing. Karl Busch med udviklingen af den første vakuumpumpe til pakning af fødevare, HUCKEPACK.

I dag inkluderer den omfattende produktportefølje løsninger til vakuum- og overtrykapplikationer i alle industrisektorer, herunder kemisk, semicon, medicinsk teknologi, plast og fødevaresektorer.

Ledelsen af Busch Vacuum Solutions er fuldkommen i hænderne på Busch familien.
Fra venstre: Ayla, Dr.-Ing. Karl, Sami, Ayhan og Kaya Busch.